Gambar munggaran tina pilem Apple TV + Killers of the Flower Moon, karya Martin Scorsese

Perusahaan Cupertino nutup perjanjian sareng perusahaan produksi Martin Scorsese sareng Leonardo DiCaprio pikeun perdana pilem eksklusif dina layanan Apple TV + Killers Pareum ku Kembang Bulan. Gambar adegan anu dibagikeun ku palaku terkenal sareng produk DiCaprio ngahontal jaringan sosial Twitter.

Pilem ieu dumasar kana buku pangarang David Grann, salian ti DiCaprio palaku sanés sapertos Robert DeNiro, Lily Gladstone sareng Jesse Plemons sareng anu sanésna. Proyék Martin Scorsese ieu bakal debut di layanan vidéo streaming Apple tapi teu acan aya tanggal anu khusus.

Ieu teh Tweet DiCaprio di mana anjeunna nunjukkeun adegan tina némbak:

Ditetepkeun dina 1920 sareng panilitian pembunuhan munggaran ku FBI (Federal Bureau of Investigation) plot Coba pikeun milarian sababaraha pembunuhan urang India Osage anu beunghar. Pilem anu urang ngarepkeun sareng éta kamungkinan Apple TV + bakal sumping sateuacan akhir taun ieu.

Leres yén layanan Apple TV + henteu saimbang pisan sapertos anu diarepkeun, tapi sakedik-sakedik teras-terasan nambihan pilem anyar, séri, dokumenter sareng anu sanés anu ngajantenkeun butuh kakuatan sakedik ngalawan persaingan. Dina hal ieu, éta mangrupikeun pilem layar ageung anu sacara éksklusif diabdi kana jasa Apple, janten kami bakal ningali pangaruhna dina jasa video-on-demand Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.