Apple Patén Laser Mapping Technology pikeun Ngontrol Mac

buka konci otomatis-macOS-sierra

Alat-alat Apple tiasa dikontrol ku panémbong tatapa atanapi gerakan, ieu numutkeun ciri patén anu anyar diterbitkeun, anu ngajelaskeun panilitian Apple dina Téknologi pemetaan jero 3D.

Téknologi éta bakal dumasar kana jinis pemetaan jerona 3D, anu nembé dianggo dina lénsa dual anyar iPhone 7 Plus, tapi éta bakal nerapkeun ieu pikeun cara-cara énggal yén pangguna berinteraksi sareng Mac atanapi kamungkinan komputerna. Apple TV via panggunaan sapuan dina lacak hawa atanapi panon pikeun nganapigasi ménu sareng eusi anu nembongan dina layar.

Patén masihan anjeun tinjauan kumaha téknologi ieu tiasa dianggo, ku ngagabungkeun peta 3D pangguna sareng gambar 2D anu dianggo sistem pikeun ngasimilasi saha anu berinteraksi.

Janten patén, sababaraha panggunaan khusus anu dijelaskeun ku Apple rada lega. Salaku conto, éta henteu lengkep jelasna kumaha sistem pemetaan laser pikeun pangakuan gerakan bakal tiasa dianggo sasarengan sareng sistem. Aya pitunjuk, sapertos pamendak yén pangguna tiasa ngagulung halaman wéb nganggo pandanganana, atanapi pilih pilihan dina layar ku nunjuk ka éta.

Ieu mangrupikeun hal anu badé ditingalikeun ku Apple ngan ukur langkung ti ngan ukur konsép uji coba R&D, tapi sakumaha dicatet, téknologi anu sami parantos muncul dina iPhone. Sakumaha ditingali ku téknologi Siri sareng 3D Touch, Apple parantos nunjukkeun kahoyong na ngenalkeun téknologi tangtu kana alat terus dilegakeun pungsina ku nyandak kana alat séjén.

Apple henteu asing di daérah ieu, éta digawé pikeun waktos sareng patén-patén 3D pikeun anu munggaran langkung ti satengah dékade ka pengker, di 2009, nalika mengaku perusahaan PrimeSense.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.