Pencét, adaptor anu ngamungkinkeun anjeun nganggo tali anu sanés dina Apple Watch

Pencét Apple Watch

Apple Watch bakal ngagaduhan sistem pikeun gentos talina gancang sareng gampang. Kantun pencét tombol alit anu pas kana bagian tukang jam pikeun ngaleupaskeun gelang teras geser pikeun ngaleupaskeun.

Apple bakal nawiskeun sajumlah ageung tali pikeun masing-masing ngahususkeun arloji ku karesepna tapi ampir pasti, aranjeunna bakal janten asesoris kalayan harga tinggi kusabab mékanisme anu dirancang khusus pikeun Apple Watch. Kabeneran, saeutik demi saeutik alternatif saperti Pencét supados urang tiasa nganggo jinis tali anu sanés.

Pencét henteu sanés mangrupikeun adaptor anu dilebetkeun kana liang Apple Watch anu cocog sareng anu ngagaduhan pin kanggo dianggo Tali 24 mm Rubak.

Dina waktos ayeuna, gambar anu medar tina Klik teu langkung ti prototipe anu dikembangkeun nganggo printer 3D. Pikeun ngajantenkeun aksésori ieu janten kanyataan, désainer na aranjeunna badé ngalih ka Kickstarter dina dua minggu pikeun ngumpulkeun artos anu diperyogikeun pikeun dipasarkeun versi akhir produk.

Anu masih kanyahoan nyaéta naha Klik bakal tiasa ningali cahaya na. Éta sanés adaptor munggaran pikeun Apple Watch dugi ka Kickstarter sareng éta kedah mungkas kampanye mimiti kusabab tekanan ti Apple.

Upami anjeun rencanana mésér éta Apple Watch dina AprilAnjeun pastina bakal tungtungna ngagaleuh anu mirip sareng anu ditawarkeun ku Klik, sabab gancang atanapi engké, adaptor bakal muncul anu ngamungkinkeun urang nganggo langkung tali tibatan anu ditawarkeun ku perusahaan apel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.