PressUnlock: tweak pikeun muka konci iPhone kalayan nomer hiji

Pencét Buka konci

Sanaos aya seueur langkung tweaks anu fungsional pikeun anu ampir sadayana hoyong gaduh dina hapé, kadang-kadang urang kéngingkeun sababaraha anu ngagaduhan fungsi anu khusus sareng henteu penting pikeun iPhone anjeun. Justru kumaha henteu penting pisan sareng kumaha customizable jasa ieu nawiskeun nyaéta anu ngajantenkeun pangguna resep. Sakumaha panginten anjeun imajinasi, dinten ieu kami sareng salah sahijina sabab urang bade ngenalkeun anjeun ka PressUnlock bisi anjeun henteu kenal anjeunna sateuacanna.

PressUnlock mangrupikeun tweak anu, sakumaha namina nunjukkeun, bakal ngamungkinkeun anjeun muka konci layar tina iPhone anjeun dina cara anu béda sareng aslina. Naon anu kajantenan ku tweak ieu nyaéta alih-alih nganggo formula anu Apple usulkeun pikeun muka konci layar, ogé anu tiasa anjeun pasang ku tweak anu sanés, éta nambihan ka anjeun. Dina milik anjeun anjeun ngan ukur kedah nangtoskeun nomer anu bakal janten konci pikeun muka konci ku nahanana pikeun waktos anu lami. Éta sigana henteu aman, tapi saha anu bakal terang anjeun nganggo alat ieu upami anjeun henteu nyaritakeun saha?

Kedahna perhatos yén PressUnlock tweak Éta ngagaduhan ménu konfigurasi sanaos éstu saderhana. Sakali dipasang anjeun kedah mukakeunana kanggo nyaritakeun nomer naon anu anjeun anggo pikeun muka konci telepon anjeun. Émut yén anjeun kedah nahan sakedap kanggo konci muka konci. Upami anjeun resep kana ide na, anjeun tiasa ngaunduh tweak ieu ti Repository BigBoss sadayana gratis.

Sumuhun PressUnlock bakal lirén damel upami anjeun ngabalikan terminal anjeun atanapi upami anjeun nga-refresh éta. Dina waktos éta anjeun kedah ngamimitian konfigurasi ti mimiti sahingga éta bakal nawiskeun anjeun fungsi anu tweak ieu parantos dirarancang. Kumaha saur anjeun ngeunaan usulan éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yiksson cenahna

    Wilujeng énjing, kuring anyar kana iPhone sareng kuring resep tip ieu tapi sababaraha kali kuring berhasil ngaunduh kusabab kuring henteu terang ngeunaan topik sapertos (Repository BigBoss).