Ieu pendapat kami ngeunaan ios 9 Béta 5

ios 9

Ngan sababaraha jam ti saprak Apple parantos ngaluarkeun Béta 5 (3 pikeun béta umum) tina versi anyar na ios, hayu urang émut yén ios 9 nyandak paningkatan tina pilar sistem sareng ampir lengkep didamel pikeun ningkatkeun kinerja boh umur batre alat urang.

Kalayan béta énggal ieu sareng ku seueur pisan jalmi anu hoyong terang unggal waktos versi anyar kaluar naon berita na, kami parantos ngaluncurkeun nganalisis béta anyar ieu dina milarian parobihan anu penting sareng masihan pendapat sareng saran profesional kami.

Béta saatos béta Apple ngagosok sistem operasi anu bakal ngatur iPhones urang pas, sanaos kuring henteu lengkep wareg sareng rute anu aranjeunna lakukeun, urang tiasa ningali kumaha sakali deui urang gaduh bédana antara vérsi anu sami tina ios kusabab urang aya tempat anu béda di dunya.

Abdi nyarios ngeunaan naon iOS 9 sanés fungsional di dieu sapertos di Amérika Serikat, di bumi, sareng éta sacara praktis tiasa karaos dina fungsina anu utami, Proaktif, Siri Saran, Warta sareng Wallet.

ios 9 béta 5

Pikeun ngamimitian, Siri Saran di Spanyol ngan ukur nunjukkeun kontak anu terakhir dianggo, aplikasi anu paling sering dianggo sareng anu énggal diunduh dina Sorotan. Salaku tambahan pikeun ieu, éta ogé nawiskeun aksés gancang ka tempat-tempat menarik dina peta sapertos kadaharan gancang, silaturahmi, luang sareng anu sanésna, tapi lian ti éta dina sorotan kami henteu aya minat anu némbongan, atanapi berita anu aya hubunganana atanapi naon waé anu ngajantenkeun pamulangan éta mangpaat . tina bagian ieu dina ios (henteu sapertos Amérika Serikat, dimana bagian éta dieusian ku berita anu panginten urang pikaresepeun berkat News).

Berita mangrupikeun hal anu sanés deui anu leungit, di ios 9, upami urang henteu aya di Amérika Serikat, aplikasi News resmi henteu janten ayana, sareng kalayan henteuna éta ogé nyandak saran anu patali sareng Saran Siri.

Dompet mangrupikeun aplikasi resmi sanés anu teu aya gunana, éta henteu sanés ngan ukur Passbook, tempat pikeun nyimpen tikét sareng tikét, tapi euweuh tanda Apple Pay atanapi kamungkinan nyimpen kartu kiridit, ku watesan éta kuring moal wani nyebut éta "dompét".

ios-9 tukang

 

Proaktif tiasa dianggo saé dina lingkup na, tapi ngabogaan loba perbaikan, kami mangrupikeun tindakan anu paling sering dianggo gumantung kana naon anu kami laksanakeun, contona upami kuring, upami kuring nyambungkeun headphone kadang-kadang éta nunjukkeun kuring Skype atanapi kadang aplikasi Musik, hiji hal anu saé tapi masih jauh tina naon anu dijanjikeunana, sapertos éta ogé henteu nunjukkeun kami saran numutkeun lokasi sareng fungsi anu manpaat anu sanés.

Éta tiasa disebatkeun yén hiji-hijina anu anyar dina ios 9 beta 5 nyaéta wallpaper énggal (enya, geulis pisan) éta anjeun tiasa ngaunduh ti tulisan kami, sareng fungsi Asisten Wi-Fi, fungsi anu ngamungkinkeun iPhone urang nganggo sambungan data urang upami sinyal Wi-Fi urang lemah pisan.

Sanaos kitu, iOS 9 béta 5 nyandak seueur pamutahiran sacara internal, paningkatan anu sakumaha biasana gumantung ka pangguna anu nganggona, sareng kuring nyarios ieu kusabab henteu sadayana urang resep; Hal anu tiasa kuring nyebatkeun yén kuring resep nyaéta balikna aksés langsung kana kaméra dina layar konci, jalan pintas anu bisi kuring ngaleungit antara béta kadua sareng katilu sareng kuring parantos sono pisan.

Pamiarsa urang, tapi, ngalaporkeun paningkatan dina lemes basa sareng multitasking (upami kuring tiasa nyarios yén éta mangrupikeun paningkatan minimal) bahkan wani nyebrang salaku "vérsi akhir" pikeun ngajelaskeun operasi anu leres sareng umur batréna.

Jelas éta ios 9 ningkat ngaléngkah, sanaos masih aya sapotong anu diturunkeun pikeun janten vérsi akhir, dina kasus kuring contona fungsi sorotan henteu aya gunana, leres yén dina sababaraha kaayaan aranjeunna tiasa dianggo, tapi kaseueuran waktos nalika kuring nyerat hal dina milarian kotak ngan saukur teu aya kajadian. Pikeun neraskeun saperangkat anu kedah ditingkatkeun kuring tiasa nyorot yén trackpad virtual anu diumumkeun Apple salaku paningkatan pikeun QuickType tetep henteu jalan, éta lirén damel di béta 2, sareng nalika éta digawé éta rumit sareng sesah dianggo, urang kedah nganggo dua ramo dina layar iPhone kami, henteu aya babandingan sareng tweak «SwipeSelection», tweak anu numutkeun pendapat abdi nganggo cara anu Apple kedah nerapkeun.

ios-9-béta

Animasi ogé parantos dilereskeun, khususna aplikasi kaméra resmi, anu sanaos leres dianggo dina ios 8, dina iOS 9 betas nalika ngalih antara modus animasi ngan saukur teu aya. Sareng éta aya dina bagian kaméra dimana iOS 9 nyandak undak deui, ayeuna di iOS 8 urang tiasa ngarobih fps video gerak lambat ku ngaklik gambarna sareng bénten-bénten antara 120 sareng 240 (dina alat sapertos iPhone 6), nanging dina modeu pidéo normal, urang moal tiasa bénten-bénten antara 30 sareng 60 fps pikeun ngarékam dina FullHD (anjeun kedah angkat ka setélan sareng lebetkeun setélan poto sareng pidéo), ogé teu tiasa dirobih antara HD atanapi FullHD, hal anu kuring ngarepkeun ios 9 bakal méréskeun sareng sanaos parah, ngaleungitkeun pilihan pikeun ngarobah fps dina gerak alon sareng tambihan setélan ieu ka bagian saluyu na dina aplikasi Setélan.

Henteu diragukeun, ios 9 gaduh jalan anu jauh pikeun ningkatkeun, sareng khususna di Apple aranjeunna kedah nempatkeun batréna sareng ngeureunkeun diskriminasi numutkeun lokasi, kusabab éta fungsi janten diakui yén Siri tiasa ngartos frasa urang numutkeun kontéks iMessage ("Siri ngingetkeun kuring ngeunaan ieu" gaya nalika urang gaduh pesen ti rerencangan anu nyarioskeun pendak énjing dina waktos éta) henteu jalan di Spanyol, urang kedah milih basa Inggris pikeun Siri pikeun muka konci sadaya poténsina sareng lokalisasi AS sahingga ios tina sagala anu kedah dipasihkeun nyalira.

Kusabab kitu sareng kanggo waktos sakedik anu tetep kanggo anjeunna dileupaskeun sacara resmi, ti dieu kuring Kuring teu nyarankeun masang béta umum sareng kuring nyarankeun pikeun teraskeun terasrasakeun versi anu stabil sapertos ios 8, nanging upami anjeun parantos janten pangguna tina béta umum sateuacanna tanpa diragukeun anjeun kedah masang anu ieu, dina referensi betas anu sateuacanna naon waé anu ngalereskeun atanapi ngarobih sok janten langkung saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Anjeun parantos ningalian sampah ieu. Pokokna anjeun ngawadul yén aya sababaraha layanan anu henteu sayogi di Spanyol (Apple Pay and News). Nya, ngadamel tulisan ngeunaan éta tapi tong campuran churras sareng merino sareng supaya anjeun pikaresepeun ngawartosan omong kosong ieu. Dupi anjeun dianalisis naon waé tina Béta? HENTEU !!!!

  2.   Ariel polanco cenahna

    Kuring henteu ngarti naha anjeunna ngeluh ngeunaan Sistem atanapi Aplikasi anu ayeuna ngan ukur damel di Amérika Serikat sakumaha anu dituduhkeun dina halaman Apple, tulisan anu goréng pisan.

  3.   Sumedang cenahna

    Nya, ku 5s kuring nginum batréna anu saé. Kalayan betas sateuacanna éta hébat, tapi dina hiji ieu teu lepas nanaon.

    1.    Samuel Soto cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring .. batréna dina taun 5an kalayan béta 5 ngan ukur 4 jam ... éta dikuras

  4.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Juan kalayan hormat pisan ... anjeun henteu acan ngalakukeun analisa anu jero ngeunaan iOS 9 béta 5, anjeun ngan ukur ngawatesan diri kana naon anu "leungit", sabab di Spanyol éta henteu sayogi tapi di Amérika Serikat éta ...

    Aya hal anu narik pisan dina ios 9 béta 5 sapertos kieu!

    1-batréna tos ningkat dibandingkeun sareng beta 4 (iPhone 6)
    2-fluidity sareng kinerja sareng stabilitasna sampurna, katingalina sapertos versi akhir iOS 9 dina pendapat abdi 😛
    3-kasaluyuan aplikasi sampurna, sateuacan aya pertandingan anu henteu kabuka pikeun kuring sareng ayeuna éta leres! Ogé Aplikasi langkung stabil !!
    4-iPhone 6 henteu panas, éta penting
    5-reboot iPhone butuh 12-14 detik dibandingkeun béta 4 anu nyandak sakitar 14-20 detik kanggo ngaleuwihan !!
    6-multitasking langkung seueur cairan !!
    7-Siri langkung gancang tibatan béta 4!
    8-Spotlight ayeuna leres sareng teu gaduh LAG sapertos dina béta 4
    9-parantos ngarobih ikon janten hurup ageung sareng hapus!
    10-karakter MY parantos diaktipkeun
    11-aranjeunna parantos menerkeun pusat béja (yén nalika anjeun gaduh seueur email anjeun dihapus sareng aranjeunna némbongan deui, ayeuna parantos dibereskeun !!)
    12-sacara umum ios 9 beta 5 lancar pisan !!

    Abdi henteu bakal ngawatesan diri kana naon anu "leungit" tapi naon anu aya di jero sareng kumaha aranjeunna ngalakukeun éta, tapi béta 5 jalan anu saé pisan ...

    Kuring henteu terang naon anu anjeun maksadkeun Juan, tapi kuring ... sacara pribadi nyarankeun pikeun masang atanapi ngunggah ka béta 5 tina iOS 9 ..

    Salam Juan !!

    1.    Juan Colilla cenahna

      Salam Rafael, hatur nuhun pisan pikeun nyéépkeun waktos sareng usaha dina nyarankeun paningkatan tulisan, kuring kedah nyarios yén kusabab masalah pribadi kuring nyeratna rada gancang sareng jalan, sanaos kuring nyandak kabébasan pikeun nambihan detil anu kuring kapendak pikaresepeun sakedik langkung jero kana parobihan vérsi anyar ieu, sanaos judulna nyarioskeun ngeunaan béta 5 fokus utama kuring nyaéta kanyataan yén béta saatos béta ios 9 masih henteu ngawariskeun berita anu diumumkeun yén éta bakal aya sareng anu ngan aya di bumi anjeun, nyésakeun kami saeutik ios 8 dina vitamin.

      Upami anjeun nganggap perobihan énggal atanapi aya patarosan / saran, tong ragu-ragu mairan deui, hatur nuhun pisan kana kolaborasi anjeun sareng sadayana of

  5.   Matias cenahna

    Sasaurang anu nganggo iphone 6plus pikeun nguji naha keyboard sakali deui ngagaduhan pilihan dua ramo kanggo mindahkeun kursor nempatkeun layar sapertos dina béta 1

  6.   Rubén cenahna

    Kuring sapinuhna ngalanggan kecap Rafael, béta 5, atanapi umum 3; Hayu urang sebut X éta tiasa dianggo ...
    K teu gaduh Berita? Tp pasti bakal gaduhna pasti ... Naha K Wallet mangrupakeun Passbook? Chico nyerat ka Apple sakumaha anu kuring parantos laksanakeun ... Langkung seueur klien anu kami pénta pikeun ngaktipkeun Apple Pay di Spanyol, aranjeunna panginten mikir ngeunaan éta; yén toko parantos diadaptasi sareng kuring damel di salah sahiji ...
    Tapi menerkeun atanapi ngémutan éta kusabab aya fungsi anu teu acan sayogi di Spanyol? Punten tong masang IOS 9 nalika kaluar; sareng konsisten ... Kusabab tp bakal ngagaduhan pilihan éta, moal jauh langkung saé tibatan ios 8 ... Sareng kuring nyarios saatos diuji sadayana betah eeeh.

    Hiji-hijina hal anu kuring sono nyaéta ngamungkinkeun News sareng média Spanyol, éta henteu ngan ukur gumantung kana Apple sareng Apple Pay, upami henteu dipikaresep.
    Pd: dina waktos ayeuna Virtual Trackpad leungit dina béta 2 sareng endah pisan!

  7.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Hatur nuhun ka anjeun Juan!

  8.   antonio vazquez cenahna

    Anjeun unik. Apple ngintip kanggo anjeun sareng anjeun nyarios hujan.
    Nya, teu nanaon, pikeun mésér iPods 300 euro.

  9.   Ikervalen cenahna

    Halo,
    Kuring ngagaduhan masalah sareng kuring kedah terang upami aya jalma anu kajantenan ka anjeunna, perusahaan kuring Euskaltel sareng nalika kuring ngamutahirkeun kana versi béta 5 tina iOS 9 sambungan internét sélulér henteu dianggo pikeun kuring ku cara naon waé. Kuring parantos nyobian ngareset setelan jaringan sareng ngalebetkeun data manual ogé ngahubungi jasa att sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén numutkeun aranjeunna aranjeunna henteu ngagaduhan masalah jaringan, janten kuring ngabayangkeun yén kecuali antena rusak atanapi jadi masalahna datang ti iPhone 6 Plus kuring (pikeun netepkeun langkung seueur), aya anu tiasa nyarios ka kuring upami éta kajantenan sareng / atanapi upami aya anu parantos ngumbar éta ...

    Hatur nuhun sateuacana.

  10.   David cenahna

    Halo ikervalen

    Abdi resep anjeun tapi ku lebara sigana mah éta bug béta sareng éta henteu ngadeteksi omnv apn.

    Kalayan kecap séjén, perusahaan murah éta damel dina jaringan perusahaan sanés.

    Sawatara hal anu disebatkeun dina forum anu sanés dina basa Inggris tapi kuring henteu mendakan solusina sareng kuring parantos nyerat sababaraha kali kana forum ieu, anu mangrupikeun hal anu biasana kuring baca nyungkeun bantosan atanapi ngan saukur terang naha aranjeunna parantos ngulinkeun éta sareng aranjeunna henteu ogé ngajawab email.

    Anjeun henteu ngan ukur nyarioskeun perkawis aranjeunna dina forum Apple sigana aya solusina. Tapi kuring henteu tiasa ngartos kumaha carana dilakukeun…. Salam

    Kaleungitan Sambungan Data Sélulér dina ios 9 béta 5

    1.    Ikervalen cenahna

      Wilujeng énjing Daud!
      Hapunten anu ditunda ... tapi kuring nyerah sareng masang deui 8.4 ... dina waktos ayeuna kami bakal ngantosan vérsi umum anu munggaran ... Hatur nuhun pisan sareng kuring atos parantos ningali hal dina langkung seueur forum!
      Rangkulan !!