Apple Patén Sarankeun Anjeun Ngémutan Perkawis iPod Watch Deui

Minggu kamari, Kantor Patén sareng Dagang Amérika Serikat ngaluarkeun dua mérek mérek panganyarna Apple pikeun sistem operasi smartwatch na, watchOS. Merk anu munggaran dipidangkeun dina kerangka internasional Kelas 9, anu dasarna nyertakeun perangkat keras, sedengkeun anu kadua dipajang dina International Class 42, anu ngalebetkeun sistem program sareng parangkat lunak. Tanggal 30 Séptémber 2016, Apple ngadamel pamenta di Hong Kong anu diarahkeun ka alat 'iPod'; Mimiti sigana mah sigana sigana ngan ukur paménta pembaruan. Nanging, sanés hiji-hijina anu dipasihkeun ngeunaan kelas tradisional 9 pikeun perangkat keras, tapi éta ditepikeun pikeun kelas 14; pikeun arloji. Naha Apple bakal ngalebetkeun patén dina kelas ieu dina titik ieu dina sajarah iPod?

Kuburan anu ngalirkeun anu ngajantenkeun anjeun mikir jam iPod henteu lami. Dimimitian sakitar 2011 sareng teu lami pupus. Éta jam tangan mirip sareng Apple Watch, tapi dumasar kana layar iPod sareng tali anu sayogi dina rupa-rupa warna. Tali ieu mirip sareng anu ayeuna dianggo ku Apple Watch Sport.

Kadang-kadang teu aya alesan kunaon file log Apple pikeun salah sahiji mérek na dilakukeun dina klasifikasi ganjil sareng katerangan gélo anu tiasa ngakibatkeun kabingungan sareng hal-hal sapertos kaos kaki listrik. Produk anu henteu aya hubunganana sareng produk akhir Apple pisan. Nanging, dina hal ieu, éta ngahaja ditepikeun dina klasifikasi tunggal anu museur khusus kana jam tangan. Teu aya kasempetan kasalahan. Tangtosna, urang tiasa mikir yén éta mangrupikeun skénario anu diciptakeun Apple pikeun masihan dirina lapisan panyalindungan sareng éta mangrupikeun kanyataan anu henteu langkung jauh. Anjeun ogé kedah mikir yén Apple tiasa ngémutan deui jam tangan iPod nano salaku garis nonton pinter anu anyar, anu mimitina tiasa ngahijikeun pita warna kalayan nekenkeun sareng hubungan sareng dunya musik.

Pikeun ayeuna mah, éta mangrupikeun hal anu matak diperhatoskeun supados Apple henteu énggal-énggal ku produk anu sami sareng éta tiasa nyababkeun kaget pisan priori. Ieu mangrupikeun transkrip tina aplikasi Apple anu didaptarkeun di Hong Kong sareng anu urang tingal.

La Aplikasi Apple Hong Kong pikeun 'iPod' didamel pikeun Kelas Internasional 14 anu ngaliput hal-hal ieu: "horologi sareng instrumen kronometri; jam; jam; Arloji; kronografis pikeun dianggo salaku arloji, stopwatch, tali jam, band nonton, kasus nonton, arloji, sareng horologi kronologis sareng alat; bagian pikeun jam, jam tangan sareng horologi sareng instrumen kronometri; sareng permata «.

Sértipikat Apple RTM pikeun 'watchOS'

Mérek dagang Apple didaptarkeun pikeun kahiji kalina ku sertipikat 5.061.202 pikeun watchOS, anu ditutupan ku kelas Internasional 9 anu ngaliput hal-hal ieu: «Komputer; alat periferal komputer; ngarekam sora sareng pamuter, MP3 sareng pamuter audio anu sanés dina format digital; sistem posisi global (GPS), alat komunikasi nirkabel pikeun sora, data atanapi transmisi gambar; parangkat lunak; kaulinan komputer sareng éléktronik «.

Merek dagang didaptarkeun ku Apple pikeun kadua kalina, sareng sertipikat 5.061.203 pikeun watchOS, anu ditutupan ku kelas internasional 42 ngaliput hal-hal ieu: «Program komputer; perangkat keras sareng desain perangkat lunak sareng pamekaran; jasa konsultasi perangkat keras sareng parangkat lunak, jasa téknis sareng jasa konsultasi pikeun pamekaran sistem komputer, basis data sareng aplikasi, nyayogikeun perangkat keras inpormasi online atanapi perangkat lunak, nyayogikeun parangkat lunak online anu henteu tiasa diunduh; inpormasi, jasa piwuruk sareng konsultasi anu aya hubunganana sareng sadayana anu kasebut di luhur ".

Apple, kanggo ayeuna, tiasa dianggo ngan ukur dina hiji garis jam tangan pinter, kalayan rentang anu béda dina mérek anu sami: Apple Watch. Dumasar kana naon anu parantos ditingali, henteu ditolak yén perusahaan Cupertino bakal ngaluncurkeun garis kadua, panginten dina mérek anu sanés, anu aya hubunganana sareng iPods.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.