Pengadilan Munich ngalarang penjualan iPhone 7 sareng 8 di Jérman

Pukulan anyar Qualcomm dina perang ngalawan Apple kusabab ngalanggar patén. Dina hal ieu, sakumaha urang ogé tiasa maca dina judul tulisan ieu, perusahaan Cupertino parantos ningali kumaha pengadilan Munich ngalarang penjualan iPhone 7, iPhone 7 Plus sareng iPhone 8 sareng 8 Plus di Jérman.

Kalimat ieu, anu ngantosan banding ku Apple, parantos dilaksanakeun langsung sareng ku sabab kitu perusahaan Cupertino ngaluarkeun pernyataan anu ngumumkeun ka para pangguna na yén sadaya jalma anu hoyong kéngingkeun salah sahiji ti dua modél ieu kedah nyaah ka reseller anu sah atanapi langsung ka operator saprak di toko resmi na aranjeunna sacara resmi parantos lirén ngajualan.

Sésa-sésa modél terus dijual normal

Perusahaan Cupertino ogé ngumumkeun yén sésa modél terus dijual normal sareng muncul sareng pernyataan resmi ngeunaan ranté CNBC anu nunjukkeun yén nalika aranjeunna narik hukuman, IPhone 7 sareng 8 moal dijual deui Alemania pikeun nyingkahan masalah ageung sareng patén anu diklaim Qualcomm. Teguh ngajelaskeun:

Kampanye anu aranjeunna laksanakeun tina Qualcomm mangrupikeun upaya anu nekat pikeun ngaganggu urang tina masalah anu leres antara perusahaan kami, ieu nganyenyeri pangguna sareng sésana perusahaan anu gumantung kana produk ieu.

Kanggo ayeuna, beungkeut anu dibayar ku Qualcomm pikeun kalimat ieu lumaku penting tapi aranjeunna parantos tiasa ngalumpuhkeun penjualan dua modél iPhone ieu sacara resmi sareng Apple henteu tiasa nanaon. Ieu mangrupikeun tuduhan ku Qualcomm ngalanggar patén sareng kanggo ayeuna Jérman sareng Cina mangrupikeun nagara-nagara munggaran anu Apple wajib ngeureunkeun penjualan pikeun patén-patén ieu, urang bakal ningali kumaha sadayana ieu réngsé tapi pikeun ayeuna éta henteu saé saé kanggo Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.