Controllers for All, anggo konsol anjeun jauh di ios

ios 8 MFi Controller

Apple ngenalkeun sareng ios 8 kamungkinan ngagunakeun pengendali pikeun maénkeun kana kaulinan dina alat kami, API anu ditampi pisan ku pamilik alat ios ku ngamungkinkeun kami ngaleungitkeun kontrol touch tina layar sareng maén tanpa ramo ngaganggu kami.

IPhone sareng iPad pang anyarna saéstuna ngagaduhan seueur poténsi ngolah grafis, anu ngamungkinkeun kualitas kaulinan video anu urang mendakan di AppStore janten luar biasa pisan pikeun alat anu gaduh ciri ieu.

Salian ti éta, upami urang nambihan grafik sareng kinerja anu tiasa kahontal ku API Logam ngeunaan ios 8 dimaksudkeun pikeun alat anu gaduh arsitektur 64-bit, maka kami parantos nyarioskeun perkawis kecap anu langkung ageung.

Pikeun ngaraosan ieu sadayana, anjeun ngan ukur butuh gamepad sareng Bluetooth, anu nyambungkeun nirkabel ka telepon urang sareng ngirimkeun pesenan urang sacara real time kana kaulinan anu parantos diadaptasi kana API ieu, tapi henteu teras-terasan saderhana, gamepad anu disahkeun ku MFi condong janten sakitar harga anu rada luhur antara € 30 sareng € 90, hal anu kuring nganggap (kuring sareng seueur jalma) luhur teuing pikeun tombol saderhana sareng éta ogé condong ngagaduhan penampilan anu pikasieuneun sareng bentuk anu anéh.

MFi Gamepads

Nanging, seueur jalma gaduh pengendali bluetooth di bumi, dirancang sacara fantastis pikeun kontrol anu sampurna, kalayan komponén kualitas sareng bentuk anu kawéntar; Kuring nyarios ngeunaan Sony DualShock 3 sareng 4, kadali masing-masing Playstation 3 sareng 4.

Masalahna nyaéta kadali ieu disingkronkeun ku ngahubungkeunana via micro-USB sareng aranjeunna henteu siap nurut saha waé salain ti konsol. Tapi kabeneran aya komunitas ageung pangembang anu daék ngalakukeun naon waé sareng ngagaduhan ideu anu hébat, dina hal ieu, salah sahijina Controllers pikeun Sadayana.

Pikeun masangkeun jauh sareng alat ios anjeun, anjeun kedah ngaunduh program anu saluyu sareng sistem operasi anjeun, naha Windows, OS X atanapi Linux.

Windows, Mac OS X, Linux

Sakali program OS anjeun parantos diunduh sareng dipasang, anjeun kedah nyambungkeun DualShock kana PC atanapi MAC sareng lebetkeun alamat Bluetooth iPhone / iPod / iPad anjeun dina program anu anjeun tiasa mendakan dina "Setélan> Umum> Inpormasi", sakali ieu dilakukeun host controller bakal janten alat ios.

Controller pikeun Sadayana Mangrupikeun tweak anu bakal urang mendakan di Cydia anu cocog sareng ios 7 sareng ios 8 kalayan harga € 1, pastina langkung mirah tibatan Gamepad MFi sareng pastina DualShock urang ngaleuwihan kualitas ieu (khususna Dualshock 79 anu kalebet panel. taktil).

Di sisi anu sanésna, henteu sadayana mangrupikeun berita anu saé, sareng sanaos API mangrupikeun ideu anu saé, henteu sadayana gim anu diadaptasi pikeunna, bahkan Modern Combat 5 mangrupikeun hal anu paling diarepkeun tina kaulinan kalayan tingkat éta.

Kabeneran aya aplikasi anu ngagaduhan katalog sagala kaulinan cocog sareng pangendali MFi, ieu bakal mempermudah tugas nalika milari judul anu tiasa diputer.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Tangtosna cara ieu ngagaduhan sakedik ngarareunahNaon anu urang lakukeun sareng iPhone nalika urang maénkeun? Dina kaayaan éta anjeun henteu kedah hariwang, sababaraha perusahaan terang yén kadali ieu biasa dianggo sareng aranjeunna parantos nempatkeun adaptor pikeun harga anu murah pisan (dugi ka € 10).

Para Dualshock 3 Kami gaduh 2 pilihan ieu anu bakal nutupan sadaya jinis Smartphone:

1. Adaptor kalayan cangkir nyeuseup pikeun € 10 (idéal pikeun telepon nganggo gelas tonggong atanapi bahan lemes-non porous):

Nguseup cangkir gamepad

Mésér Ieuh

2. Adaptor panjangna adjustable pikeun € 8 (cocog pikeun telepon naon)

Adaptor klip adjustable

Mésér Ieuh

Para Dualshock 4 urang kedah mayar sakedik deui, sabab éta nembé pisan sareng Snoy mangrupikeun hiji-hijina merk anu ngajualna.

Anjeun tiasa milih pilihan na cangkir nyeuseup resmi pikeun ngamangpaatkeun XPeria Z sareng Playstation Remote, anu jumlahna ampir € 30: Dualshock 4 adaptor

Mésér Ieuh

Mudah-mudahan sakedik sakedik deui kaulinan bakal ngamangpaatkeun API ieu sareng urang tiasa nguntungkeun tina aksésori ieu. Urang bakal nyobian sababaraha diantarana pikeun nunjukkeun kumaha jalanna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jesus Gonzalez cenahna

    dina Amazon aya hiji anu mirip pisan sareng Xbox kanggo sakitar € 25 atanapi sapertos kitu.

  2.   Brayar Alvites Atencio cenahna

    Jerami (Y)

  3.   Facundo Casal Després cenahna

    Naa éta saé

  4.   Chinocrix cenahna

    abdi maénkeun kaulinan snes, ps1, Nintendo 64 sareng nintente ds dina iphone kuring nganggo ps3 controller atanapi nganggo layar éta nyalira. Kuring gaduh 5s sareng ios 8.1.2

  5.   mikro cenahna

    Dianggo dina ios 9.2

  6.   Christopher cenahna

    jandéla kadaluarsana upami aya anu kagungan mangga