Penjualan Smartwatch turun 50% dina 2016

Penjualan Smartwatch murag Sigana mah penjualan smartwatch henteu ngalangkungan momen anu pangsaéna. Ieu dikonfirmasi ku IDC (via Kawat bisnis), dimana aranjeunna mastikeun yén Penjualan Smartwatch turun 51.6% dina kuartal katilu 2016, atanapi naon anu sami, aranjeunna parantos ngical satengahna dina période anu sami dina 2015. Naon hartosna penurunan ieu penjualan? Naha jenis alat ieu lirén pikeun narik minat urang atanapi aya anu sanés?

Nya, tetep émut yén Apple Watch aslina dijual dina kuartal kadua 2015, tapi éta henteu dugi ka katilu éta parantos sayogi ampir sadayana. Dina 2016, sadaya rumor nunjuk ka Apple ngaluncurkeun modél anyar, janten aya sababaraha urang anu ngantosan kuartal kaopat taun pikeun mésér Apple Watch Series 2.

Satengah jam tangan pinter dijual dina kuartal katukang

Inpormasi anu diterbitkeun ku IDC mastikeun yén dina kuartal katilu 2015 aranjeunna dijual, atanapi langkung tepatna aranjeunna dikirim, 5.6 juta jam tangan pinterbari di kuartal katilu 2016, 2.7 juta unit dikirim. Anu ngalaman anu ragrag paling penting nyaéta Apple Watch, turun sakitar 2 juta unit dina kuartal terakhir, anu nguatkeun tiori yén urang anu hoyong mésér arloji ti apel ngantosan kumaha anu aranjeunna tampilkeun Séptémber Di sisi anu sanésna, Samsung tetep praktis sami, ngintunkeun 400.000 unit.

Pikeun ngajelaskeun naon anu kajantenan, salian ti kanyataan yén Apple Watch Series 2 dijual dina akhir kuartal katilu, éta ogé kedah disebatkeun yén pasar nonton Android Wear éta henteu ngabantuan teuing, sareng ku ieu hartosna Teu aya alat énggal anu dipikaresep ka pembeli énggal. Di sisi anu sanésna, usulan énggal ti Pebble sareng Samsung henteu acan diluncurkeun.

Émut yén pasar smartwatch mangrupikeun a pasar kawilang anyar sareng henteu dewasa. Paling dipikaresep, urang bakal ningali jinis ayun ieu dugi ka langkung sakedik. Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjeun resep kana jinis alat ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joan Cortada cenahna

    Kuring ningali yén pembeli tungtungna langkung pinter, sakali deui, yén kami henteu biasa

  2.   Joan Cortada cenahna

    Tapi éta anu akhir-akhir ieu sok langkung sami, naon anu matak bosen

  3.   luisla cenahna

    Abdi gaduh Apple Watch 1 sareng éta henteu goréng, tapi biaya anu gedé pisan, 600 dolar henteu dibenerkeun. Satengah harga parantos parantos mayar cekap kanggo manpaatna, hal anu Apple henteu kedah paduli, tapi urang anu kedah nyandak tagihan tina kantong kami.

  4.   Cocacolo cenahna

    Biasa. Teu aya deui gadget anu teu aya gunana sareng mahal.

  5.   Surce cenahna

    Kuring ngagaduhan Apple Watch sareng kuring tungtungna ngajual, éta sanés pikeun sadayana sanaos aranjeunna ngajual ka anjeun sapertos kitu.

  6.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Dina bagian koméntar ieu: Cuñadoisms ("smartwatch henteu kapake" sareng pernyataan katégori anu sanés ku para ahli urang ti Universitas ... ti sudut sudut) sareng jalma-jalma anu ngritik alat éta kusabab teu gaduh artos kanggo ngagaleuh. Wilujeng sumping di Spanyol!

    1.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

      Henteu ngan ukur adi ipar. Aya ogé hal anu bodo anu menerkeun éta sanaos éta hal éta henteu aya gunana.

      1.    Clockmaker TwoZero Point cenahna

        Aranjeunna mangrupikeun jenis adi ipar anu sanés. Éta ngan saukur anu judulna nyebut langkung "haters."

        Éta sanés alat anu teu aya gunana, ogé sanés kakuatan komunikasi. Tapi tangtosna jalma anu nyauran sésa "olohok" pikeun ngagaleuh alat sigana langkung bodo sareng ngaganggu kuring tibatan anu (sedih) membélana dugi ka mati kusabab kareueus. Duanana henteu gaduh rasa kritis.

  7.   Tonik. cenahna

    Kuring parantos nganggo Apple Watch salami ampir sataun sareng éta ngagaduhan pasar nasabah anu khusus. Henteu sadaya jelema bakal ngamangpaatkeun éta. Éta sanés hapé. Tapi kuring ngahutang hirup abdi ka abdi. Éta ngingetkeun kuring nalika kuring pencét 25 wpm. Ayeuna kuring nyandak Apple Watch…. sareng alat pacu jantung ...

    1.    David PS cenahna

      Éta sababna penjualan turun kalayan ngan tilu taun ... kusabab sakumaha manpaatna. Anjeun pinter pisan

    2.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

      Dina kasus anu khusus, nonton tina jenis ieu tiasa seueur pisan gunana. Tapi henteu pikeun kaseueuran hal anu aranjeunna nyobian pikeun nyusupkeun kami.

  8.   TimoWatch cenahna

    Apple Watch 1 mangrupikeun panipuan, éta ngagaduhan tujuan anu sami sareng mi. Babak, Apple kedah ngagentos pangguna anu ngagaleuh Apple Watch Series 2.