Penjualan Apple Watch bakal tumiba di 2016 sanaos diluncurkeun Seri 2

Apple Watch Series 2 Dina intina dina 7 Séptémber, Apple nampilkeun, salian ti iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus, generasi kadua Apple Watch sareng tinjauan generasi kahiji anu anyarna mangrupikeun prosésor SP1 énggal. Apple Watch Series 2 parantos ngawariskeun harga tina modél sateuacana, sedengkeun Seri 1 parantos nurunkeun harga na. Malah ku diluncurkeun Seri 2 sareng diskon séri 1, analis Ming Chi Kuo, anu paling kawéntar di dunya Apple, mastikeun yén Penjualan Apple Watch turun 15-25% dibandingkeun sareng 2015.

Numutkeun ka Kuo, aya 4 alesan kunaon Apple gagal narik perhatian palanggan poténsial: teu aya aplikasi anu khas anu penting pisan, otonomi goréng, anu kagumantungan iPhone sareng pangalaman multi-rampa anu ditepikeun dina hiji alat maké atanapi tiasa dianggo. Sanaos sacara pribadi kuring ogé nyangka aya alesan anu langkung logis deui.

Seueur jalma anu hoyong Apple Watch parantos ngagaduhan éta

Apple Watch Series 2 parantos sumping sareng kabaruan utama GPS, prosesor S2 sareng résistansi cai 50m (anu sanés 50 méter). Upami urang nganggap yén jam tangan kedah janten alat anu henteu dirobih sakalian dina ponsel, urang tiasa mikir yén seueur pangguna anu hoyong Apple Watch mésérna saatos saatos April 2015. Sateuacan 2016, éta Naon anu bakal dilakukeun ku pangguna éta parantos parantos henteu nganyarkeun deui alat anu nyugemakeun aranjeunna.

apal-nonton-seri-2-berita

Numutkeun ka Kuo, éta Apple ngagaduhan Nurunkeun harga séri 1 moal nambahan penjualan, anu, numutkeun kuring, langkung nguatkeun argumen yén seueur jalma anu hoyong éta parantos gaduh.

Dibere salaku "alat paling pribadi" na, Apple Watch moal diperbaharui, atanapi henteu, unggal taun, sareng ieu mangrupikeun hal anu pangguna ogé jelas. Parobihan anu bakal datang sareng masing-masing modél moal penting teuing sapertos dina iPhone sareng éta moal ngajak kami ngarobih ogé. Éta anu sigana kajadian taun ayeuna sareng anu sapertos kitu tiasa robih upami aranjeunna kalebet dukungan pikeun konéksi 3G, hal anu sigana Tim Cook sareng perusahaan ngahargaan tapi ditolak kusabab masalah otonomi.

Dugi ka Apple masihan data resmi, kami henteu tiasa terang sabaraha Apple Watch anu dijual di 2015 sareng sabaraha dina 2016, tapi Kuo mastikeun yén taun ayeuna 8.5 dugi ka 9 juta unit bakal dijual, turun tina 10.4 juta unit taun kamari. Ningali di sisi anu caang, panginten ieu bakal memotivasi aranjeunna sareng ngaluncurkeun Apple Watch kalayan parobihan anu langkung ageung di 2018. Naha urang bakal ningali éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Nya ku résistansi cai ayeuna upami kuring ngagaleuh

  2.   Langkung saé diarepkeun cenahna

    Kuring ngantosan éta janten tahan cai sareng gaduh GPS kanggo mésérna, ayeuna éta leres, tapi parantos telat sareng mahal teuing, Fitbit Surge kuring ngalakukeun anu leres anu kuring pikahoyong, lami sareng artos kirang. Ayeuna kuring bakal ngantosan Apple Watch salajengna pikeun ningali naha éta ngagaduhan anu langkung énggal, dukungan 4G contona.