Apple Pencil gagal ujian iFixit

ifixit-apple-pencil-2

Alat pangénggalna anu parantos aya di tangan lalaki di iFixit nyaéta Apple Pencil. Alat ieu, salah sahiji toko anu paling diperyogikeun di Toko Apple, Éta parantos janten bisnis anu paling pinter. Ayeuna waktos ngantosan tiasa kéngingkeun alat ieu dugi ka lima minggu. Seueur pangguna anu ngagaleuh éta dina waktos éta, parantos nempatkeun éta pikeun dijual di eBay dina harga $ 400.

Hasil tina kurangna kasadiaan ieu, Apple Pencil sayogi di Toko Apple, sahingga pangguna tiasa nyobian éta sareng tingali naha éta nyumponan kabutuhna, aranjeunna ogé ngaleungit ti seueur Toko Apple di Amérika Serikat. Unit anu dipaling ieu tungtungna di eBay ku harga anu kuring sebutkan di luhur.

ifixit-apple-pencil

Barudak di iFixit nuturkeun tradisi, anjeun parantos ngaleupaskeun Apple Pencil kanggo ningali kumaha jalanna sareng naha mungkin pikeun méréskeunana. Saatos nyoplokkeun tutup logam anu ngurilingan alat, urang mendakan sambungan kilat, batréna, anténeu, pointer, dua sénsor sareng papan anu ngagaduhan komponén éléktronik.

Apple Pencil ngagaduhan dua sénsor anu ngamungkinkeun iPad Pro, dina kombinasi sareng lapisan khusus anu ngahijikeun layar, tangtukeun sudut tekanan dina layar pikeun ngatur ketebalan stroke. Di jero alat kami mendakan batré 3,82 V, anu nganggo muatan 15 detik ngamungkinkeun urang damel teras-terasan salami 30 menit.

Skor anu dicandak ku iFixit mangrupikeun hiji tina sapuluh. Alesan utama pikeun skor handap ieu nyaéta batréna henteu tiasa digentos saatos hirupna aya gunana. Saperkara teu kahartos ku Apple dina alat anu ngaleuwihan 100 euro, sanaos ieu sigana nunjukkeun yén Apple ngarencanakeun ngomean petunjuk ieu bari sareng nambihan seueur fungsi pikeun modél ieu luntur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.