Pensil, ayeuna dijual di toko online Apple

FiftyThree nyaéta perusahaan anu nyababkeun aplikasi gambar anu terkenal sareng populér pikeun iPad anu disebat Kertas. Nya, perusahaan anu sami nembé ngumumkeun yén iPad na stylus, Pencil, ayeuna sayogi dijual, salaku produk resmi, di Apple Store online. Produk ieu henteu sanés ngan ukur pensil anjeun pikeun iPad, tapi éta dilengkepan sénsor anu matak peka kana tekanan dina layar nalika kami nganggo, salian ti desain anu ati-ati.

Apple ngarencanakeun peluncuran iPad Pro, kalayan layar dua belas inci, dilaksanakeun ngiringan alat ku pulpén, janten kami yakin yén munculna produk ieu di Apple Store bisa langsung patali jeung éta.

Di momen, pensil FiftyThree ieu ngan ukur aya kanggo dipésér, ngalangkungan Apple Store, di Amérika Serikat, kalayan harga opat puluh salapan salapan puluh lima dolar. Diperkirakeun penjualan na bakal diperpanjang ka Toko Apple di nagara-nagara sanés, tapi dina waktos ayeuna masih aya anu dikonfirmasi ku pabrikan atanapi Apple. Pensil, anu dibuka dina pasaran pikeun pertama kalina dina bulan Nopémber 2013, sayogi di daérah sanés Éropa, ogé di Kanada sareng kadatanganana di sésana nagara-nagara Uni Éropa sakedik waktosna. Upami anjeun hoyong kéngingkeun salah sahiji, dina Amazon éta sayogi. Ku cara kieu, jalma anu teu sabar anu henteu tiasa ngantosan Apple ngaladénanna ka kami di toko resmina, urang tiasa ngaleungitkeun haus kami gadget ku cara anu saderhana sareng aman. Upami urang hoyong ngagaleuh di Amazon, harga Pensil kisaran antara opat puluh salapan sareng lima puluh-euro anyar.

Aplikasi Kertas parantos diénggalan dina bulan Nopémber. Éta kalebet integrasi sareng Adobe Creative Cloud, jasa panyimpenan Adobe, sareng béwara ogé ditambihan Teken sareng aksés ka komunitas MIX pikeun ngabagi kontén anu aya hubunganana sareng éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.