Lima Puluh Tilu Pensil: Best iPad Stylus

lima puluh tilu-2

Nalika Steve Jobs ngenalkeun iPad, anjeunna mairan éta urang parantos tiasa hilap tina potlot dina jenis alat ieu. Éta henteu ngeureunkeun industri asesoris tina nyiptakeun modél anu béda pikeun anu dianggo dina iPad utamina.

Lima Puluh-tilu perusahaan anu nyebarkeun aplikasi Kertas dina App Store di 2012, aplikasi anu kapilih dina sataun dina katégori na, parantos damel dina ngembangkeun stilus salajengna kanggo sababaraha waktos. Bulan kamari, alat éta parantos diajukeun sareng FCC. Pulpén Bluetooth ieu ayeuna sayogi kanggo dijual $ 60.

Numutkeun ka perusahaan:

Alat anu hébat inspirasi ideu anu hébat. Pensil nyaéta alat anu paling alami pikeun kéngingkeun ideu dina kertas. Téknologi maju. Stilus ngagaduhan desain anu saé anu ngajaga aliran tulisan atanapi gambar tanpa rugi, tanpa ngarobah alat. Kami nempatkeun kreativitas dina panangan anjeun.

lima puluh tilu

Pulpén tiasa dianggo sareng aplikasi Kertas kanggo iPad sareng nyambung kana aplikasi ngalangkungan Bluetooth 4.0 LE, janten konsumsi memang minimal. Modul batré dikaluarkeun tina jero pikeun dieusi ku port USB.

Alatna niru tampilan patlot tukang kayu tradisional. Éta didamel tina kai walnut tina leuweung lestari (sok saé terang). Éta ngagaduhan varian aluminium dina warna grafit. Anjeun teu hoyong kalibrasi atanapi setélan sanés dipasangkeun sareng iDevice.

lima puluh tilu-3

oge tiasa dianggo upami anjeun teu gaduh batré, tapi sababaraha fungsi penting bakal dinonaktifkeun sapertos miceun dukungan panangan nalika ngagambar.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, patlotna ngagaduhan ujung tulisan sareng anu sanés anu tiasa dianggo salaku penghapus. Sareng pulpén ngagaduhan sababaraha sikat tambahan (kalebet dina aplikasi) anu ogé tiasa dipésér masing-masing $ 1,99.

Inpormasi lengkep - Tinjauan InTuos Creative Stylus ku Wacom, patlot digital pikeun iPad urang


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Enrique Romagosa cenahna

    Dina waktos ayeuna aranjeunna henteu payu ka Spanyol.