Pentingna desain aplikasi anu saé

Desain aplikasi penting pikeun pangguna pikeun ngagaduhan gambaran anu hadé tina sami. Tangtosna, hayu urang henteu ngantepkeun alat aplikasi nyalira: upami aplikasi henteu cocog sareng tujuan anu urang pilari, éta moal ngalayanan urang. Tapi penting pisan yén anjeun raos raos. Urang tiasa ningali pentingna desain unggal taun dina konperénsi pangembang taunan Apple: di Konperénsi Pamekar Dunya (WWDC) dimana aya sababaraha cadangan? Pangajén pikeun desain anu pangsaéna di App Store. Mangrupikeun sési dimana pamekar tiasa pamer paméran lebu nepi ka leungeun baju anjeun, mariksa yén desain anu saé tiasa narik unduhan anu langkung ageung, salami tujuanana langkung ti ngan ukur kacumponan.

Mountain Valley mangrupikeun salah sahiji gim anu paling saé anu pernah dirancang

Upami Apple nganggap éta penting, éta bakal janten alesan

Jelas yén sateuacan aplikasi janten bagian tina App Store kedah ngalangkungan séri "saringan" sareng kriteria anu ngajamin kualitas sareng stabilitas dina sadaya alat dimana éta tiasa diunduh. Salah sahiji saringan éta aya dina desain aplikasi.

Kuring henteu ngan ukur ngarujuk kana struktur sareng distribusi elemen internal tina aplikasi nalika kuring ningali desainna. Tapi ka sauntuyan warna dipaké, jenis struktur anu digunakeun, anu logo aplikasi sareng di luhur sadayana, éta minimalis anu Apple parantos nganjurkeun sababaraha pembaruan.

Hayu urang latihan kana App Store. Hayu urang bayangkeun yén urang milari aplikasi anu ngabéjaan urang sadayana Sistem beus Madrid. Kami milarian di toko sareng kami nampi tilu aplikasi anu lengkep:

EMT Madrid (AppStore Link)
EMT Madridbebas
Madrid Real Time Transport (AppStore Link)
Madrid Real Time Transportbebas
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Upami urang analisa teh logoMimiti, urang tingali yén EMT Madrid ngagaduhan logo anu saderhana tapi pikaresepeun ku mata taranjang dibandingkeun sareng, contona, Madrid MBC anu ngagaduhan gradién kulawu sareng tilu unsur pusat anu béda-béda warna anu henteu tiasa ningali dina panon. .

penting: Kuring ngadamel catetan alit pikeun nginpokeun ka anjeun yén jenis pengadilan sapertos anu subyektif. Tapi, sacara objektif, éta tiasa dicangking ku kriteria desain anu mana anu paling pas kana trend nuju minimalis dina App Store.

Kadua, anu desain aplikasi sorangan. Dina hal ieu, EMT Madrid sareng Madrid Bus EMT Interurbanos rada mirip, sedengkeun Madrid MBC gaduh desain anu putus sareng trend nuju minimalism anu ditingalikeun ku iOS 10.

Hayu ogé urang ulah kataji: desain henteu sadayana

Sakumaha Kuring parantos nunjukkeun sateuacanna, desain penting, tapi sanés sadayana. Dina sababaraha kasempetan, urang kedah nganggo aplikasi anu pikareueuseun anu nyumponan kabutuhan urang. Dina kasus ieu dimana ngan aya hiji aplikasi anu ngagaduhan fungsi anu tangtu, nyaéta fungsionalitas aplikasi bakal unggul dina desain na.

Tapi upami urang nganalisis kaputusan umum, para pangembang tumut kana sadaya faktor ieu anu parantos dianalisis jauh di luhur. Aranjeunna sadar éta pamaké pisan kritis sareng milarian kasampurnaan. Naha anjeun resep aplikasi anu kirang dirancang sareng fungsina atanapi kalayan desain anu hébat sareng kakurangan fungsi?

Gambar - Tympanus


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.