Peran HomePod sareng AirPods Max dina Apple Musik Berkualitas Tinggi Anyar

Saylist

Apple ngumumkeun kirang ti 24 jam ka pengker kualitas luhur Apple Music anyar, kalayan sora Dolby Atmos sareng tanpa kaleungitan kualitas, bahkan kalayan pilihan Resolusi Tinggi. Naon peran spéker sareng headphone anjeun dina layanan anyar ieu?

Apple Music bakal nawiskeun kami, dimimitian Juni, kamungkinan ngupingkeun musik tanpa kaleungitan, anu disebat "audio lossless", format anu peryogi langkung lebar band, langkung seueur panyimpenan tapi hasilna nawiskeun kami kualitas anu langkung luhur. Kami bahkan bakal ngagaduhan pilihan "Resolusi Tinggi", anu bakal janten format anu bakal ngahargaan musik sapertos dirékam di studio, tanpa komprési. Éta ogé bakal ningkatkeun pangalaman ngupingkeun ku sora Dolby Atmos anu langkung saé. Urang tiasa ngupingkeun musik ieu dina iPhone, iPad, Apple TV sareng Mac urang, tapi kumaha cara ngupingna? Naon kalungguhan AirPods sareng HomePod sareng HomePod Mini?

HomePod sareng HomePod mini

Spéker Apple ngagaduhan kualitas sora anu teu diragukeun, enya, masing-masing dina katégori na. Apple ngaluarkeun HomePod sababaraha minggu ka pengker, tanpa ngembarkeun gaganti, sareng HomePod mini janten penjual top pikeun nilai artos anu saé pikeun artos. Seueur anu ngagaduhan alat-alat ieu teu sabar pikeun ngaleupaskeun musik kualitas luhur dina Apple Music, janten HomePods kami bakal kadéngé langkung saé tibatan ayeuna, tapi nyatana urang bakal satengah.

Boh HomePod sareng HomePod mini cocog sareng sora Dolby Atmos. Upami urang parantos ngaraosan sora hébat di kamar kami, utamina nalika urang nempatkeun dua HomePod sareng nyiptakeun pasangan stereo, ayeuna ku Dolby Atmos disada pangalaman sora bakal langkung saé. Tapi musikna upami kaleungitan kualitas mangrupikeun masalah anu sanés, sabab HomePod sareng HomePod mini moal tiasa maénkeun éta.

Apple parantos mastikeun yén panyaturna moal cocog sareng Apple Music Lossless, nyaéta ngomong, urang bakal kedah teraskeun ngadangukeun musik dina format anu dikomprés, sapertos sateuacanna. Motif na? Kami henteu terang aranjeunna dina waktos ayeuna. Sigana hésé pikir yén HomePod anu "ageung" henteu tiasa ngaréproduksi musik éta ku perangkat keras, sareng upami éta masalah parangkat lunak éta tiasa direngsekeun ku pembaruan. Mungkin prosesor HomePod teuing tanggal pikeun musik HiFi? Nya, tapi sahenteuna kuring tiasa maénkeun éta dina kualitas CD, aya sababaraha hal. nyatana jawaban Apple parantos jelas sareng singket: aranjeunna henteu cocog.

AirPods, AirPods Pro, sareng AirPods Max

Kalayan headphone Apple éta sami sareng HomePods. Sadaya AirPods sareng sababaraha headphone Beats bakal ngadukung Dolby Atmos sareng sora spatial, hiji-hijina sarat nyaéta aranjeunna gaduh prosésor H1 atanapi W1, parantos dilebetkeun kana headphone generasi pangénggalna. Tapi nalika urang nyarioskeun sora anu teu aya karana, aranjeunna ogé bakal teu aya di buruan.

Éta mangrupikeun hal anu kami ngarepkeun ti AirPods sareng AirPods Pro, kumargi Bluetooth henteu tiasa ngirimkeun sora tanpa kaleungitan, tapi AirPods Max ngagaduhan pilihan pikeun nganggo kabel, sareng aya harapan anu seueur. Apple deui miceun kami kendi tina cai tiis ku mastikeun yén éta téh teu mungkin sacara téknis, Kusabab keterbatasan konektor Kilat headphone.

Ladenan anyar tanpa perangkat keras pikeun anjeunna

Kusabab kitu aya kaayaan panasaran éta Apple parantos ngaluncurkeun layanan "anu ngarobih musik salamina" tanpa pangguna Apple tiasa ngaraosan lengkep. Kami bakal tiasa ngaraosan sora Dolby Atmos, tapi kami henteu ngagaduhan cara pikeun ngaraosan sora lossless, nganggo codec ALAC anyar, dina speaker atanapi headphone Apple. Bener pisan, sahenteuna, rada teu matak ngaganggu.

Yén éta kajantenan henteu ngajantenkeun HomePods atanapi AirPods urang langkung parah. Upami anjeun bahagia sareng aranjeunna, anjeun bakal teras-terasan janten bahagia atanapi bahkan langkung, hatur nuhun ka Dolby Atmos anu teu anjeun kagungan sateuacanna sareng ayeuna, sareng ogé harga anu sami. Konyol yén kamari anjeun panginten yén AirPods Max anjeun paling parah, sareng dinten ayeuna anjeun ujug-ujug hudang mikir yén aranjeunna sampah. Tapi masih anéh kaayaan yén headphone langkung ti € 600 henteu sanggup maénkeun musik Apple Music pangsaéna, atanapi sahenteuna musik pangsaéna kadua.

Kumaha cara urang ngadangukeun musik dina Resolusi Luhur?

Apple parantos ngumumkeun jasa anyarna, éta parantos ngawartoskeun kami alat mana anu cocog sareng mana anu henteu ... tapi anu teu dicarioskeun anjeunna kumaha urang ngupingkeun musik tanpa kaleungitan kualitas. Kami bakal gaduh 20 juta lagu dina diluncurkeun, 75 juta dina akhir taun ... tapi kumaha urang ngupingkeunana?. Tanpa konektor jack dina iPad sareng iPhone, sareng sareng AirPods sareng HomePod kaluar tina permainan, perasaanna nyaéta aranjeunna parantos ngajarkeun urang permén anu urang teu tiasa tuang. Urang kedah ngantosan Apple nawiskeun langkung seueur inpormasi, saurna ogé henteu acan diluncurkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.