Perhatian, upami anjeun gaduh iPhone 7 anjeun panginten kedah ngalereskeun mikropon na

Apple sigana henteu ngaleungitkeun masalahMustahil pikeun nyiptakeun produk anu sampurna ... Salah sahiji masalah anu paling hébat anu aranjeunna ngalaman nyaéta batré tina alat lami, komponén anu ngarusak seueur ku waktos sareng anu kedah diungkulan ku Apple. Ngalambatkeun parangkat sareng ngantepkeun konéksi batre ngadadak, masalah ageung anu kedah ditanggepan Apple sareng anu parantos ngamungkinkeun urang mutuskeun kumaha parangkat urang kedah meta.

Tapi upami aranjeunna henteu gaduh cekap nganggo batréna, ayeuna éta mangrupikeun salah sahiji alat pangénggalna, iPhone 7, anu kalibet dina masalah-masalah énggal, sareng kanyataanna éta sanés masalah anu kirang serius tibatan masalah-masalah batréna. .. Ayeuna aranjeunna teh iPhone 7 mikropon anu sigana aya dina masalah, Sareng para wargi di Apple parantos terang. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan masalah anyar ieu anu mangaruhan iPhone 7 ...

Anu lucu nyaéta masalah anyar ieu mangaruhan mikropon iPhone 7 (duanana iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus) Hal ieu disababkeun ku pembaruan ios 11.3. Saatos ngamutahirkeun ka ios 11.3, kamungkinan ngagunakeun mikropon ditumpurkeun salami nelepon sareng simbul dina aplikasi panggero katingali kulawu, henteu ngamungkinkeun urang nganggo nalika nelepon. Hal anu rada serius kumargi upami iPhone mangrupikeun telepon, naha urang hoyong éta upami kami henteu tiasa nganggo mikropon nalika nelepon ...

Kami terang ieu kusabab a Dokumén Apple pikeun Reseller Premium, dealer resmi, di mana Éta otorisasi pikeun ngalereskeun sadaya iPhone 7 anu sumping kana dealer anu ngagaduhan masalah ieu. Harga khusus pikeun perbaikan éta henteu dikhususkeun tapi kami nganggap yén masalah anu dipikaterang ku jalma-jalma di Apple, anjeun henteu ngagaduhan masalah sareng perbaikan anu gratis. Sareng anjeun, naha anjeun parantos memperhatoskeun operasi anu anéh dina operasi mikropon iPhone 7 anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   oscar m cenahna

    Di perusahaan tempat kuring damel, kuring gaduh batur sapagawean anu ngalaman masalah ieu langkung ti 1 taun. Salawasna kedah nganggo speaker telepon, atanapi alat bluetooth. Kami henteu kantos nyangka éta tiasa aya hubunganana sareng hiji hal, tapi ios dihirupkeun deui sababaraha kali pikeun nyobaan ngalereskeunana. Tungtungna anjeunna kedah kéngingkeun telepon sélulér sanés… .., Kalayan mahalna aranjeunna .....

  2.   Yosua cenahna

    Kumaha carana tiasa terang upami cacatna aya, kuring gaduh iPhone 7, éta henteu aya deui dina garansi, dugi ka ayeuna kuring henteu acan mendeteksi cacad di dinya

  3.   tagihan cenahna

    Abdi henteu ngartos. Upami éta masalah anu kajantenan di ios 11.3, éta nyaéta ku parangkat lunak éta, naha henteu direngsekeun ku tambalan dina parangkat lunak énggal? Éta henteu jelas.

  4.   Byron14x cenahna

    Éta mangrupikeun masalah anu masih aya dina ios 11.4.1, pikeun mastikeun éta, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nganuhunkeun sareng parios yén sadayana tiasa dianggo leres, di tempat kuring damel kami nampi seueur ponsel ku kagagalan ieu unggal dinten, anu dilakukeun dina Kasus ieu mangrupikeun bantosan deui, sigana masalahna dihubungkeun sareng earpiece panarima kumargi nalika mikropon handap gagal, anu ngupingkeun telepon ogé gagal.