Kumaha carana nambihan sora dina Apple Watch anjeun pikeun ngingetkeun anjeun unggal jam

Sababaraha dinten ka pengker kuring ngaktipkeun pilihan sora ieu dina Apple Watch kuring dina Apple Watch sareng éta ngingetkeun kuring nalika kuring janten pangguna tina jam tangan Casio F-91W anu kawéntar sareng khas… Leres, hal anu saé ngeunaan Apple Watch nyaéta ngagaduhan pilihan konfigurasi ieu anu ngamungkinkeun urang nguping peringatan unggal jam anu kalangkung sareng ieu, sanaos konyol pikeun seueur jalma, tiasa nguntungkeun pisan pikeun anu, sapertos kuring, nyéépkeun waktos ngalayang atanapi urang sering kaleungitan waktos.

Ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu seueur pangguna Apple Watch leres-leres henteu sadar nyaéta éta tiasa "nyanyi" ka kami unggal jam anu kalangkung. Bisi kuring gaduh sora manuk tapi anjeun tiasa nempatkeun sora bél sareng émut ka Casio taun-taun na.

Pikeun ngaktipkeun sora ieu saderhana aksés langsung ti Apple Watch ka Setélan, lebet Aksesibilitas teras pencét dina Tanda Waktu. Sakali pilihan ieu diaktipkeun, urang turun sakedik deui sareng nambihan sora anu urang hoyong kadéngé unggal jam dina titik. Kami ngagaduhan pilihan céngcélén atanapi manuk, bisi kuring nempatkeun manuk.

Matak upami fungsi ieu tiasa diprogram pikeun ngeureunkeun ngirining dina waktos-waktos anu tangtu supados henteu ngaganggu naon anu dilakukeun nyaéta nyetélna supados teu ngaganggu mode sacara otomatis, janten dina kasus kuring kuring angkat jam kuring saatos wengi sareng modeu teu ngaganggu diaktipkeun, kuring teu ngagaduhan masalah sora. Fungsi anu manpaat pikeun pangguna Apple Watch anu, sapertos kuring, ngapung atanapi anu ngan saukur hoyong diwartosan unggal jam anu kalangkung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fran cenahna

    Pilihan anu dina waktos-waktos tertentu tiasa diprogram sahingga alarm ieu henteu disada teu gaduh, langkung saé upami anjeun nyandak.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Leres Fran, kuring ngédit tulisan éta

      hatur nuhun kanggo mamatahan;

      Wasalam