Periscope ningkatkeun pangrojong asli pikeun iPad sareng nambihan stiker pikeun aplikasi Pesen

stiker-periskop

Layanan playback video streaming Periskope mangrupikeun aplikasi sanés anu parantos diénggalan kanggo ngamangpaatkeun fungsi-fungsi énggal anu dibawa iOS 10 ka pangguna. Salah sahiji fitur énggal kanggo disorot di iOS 10 nyaéta fungsi-fungsi anyar tina Messages aplikasi, anu ku kami tiasa ngirim stiker, sareng pikeun ieu perusahaan di Cupertino parantos ngaktipkeun bagian anyar di App Store dimana urang tiasa mendakan sajumlah ageung stiker ampir sadayana téma. Utamana anu matak seueur stiker ieu sayogi ku ngagaleuh, sanés gratis, sanaos sababaraha aplikasi sareng gim ngamanpaatkeun fitur anyar ieu pikeun ngapdet aplikasi sareng nawiskeunana gratis.

Periscope mangrupikeun salah sahiji diantarana. Kalayan pembaruan anu pangénggalna ieu, aplikasi pikeun ngalaksanakeun siaran langsung ti mana kami mendakan nambihan sababaraha stiker anu obah dina bentuk haté, kabeneran teu aya saurang waé anu nunjukkeun kami logo Periscope atanapi ngarujuk kana aplikasi Twitter ieu. Pembaruan ieu éta ogé nyandak kami ningkat pangrojong pikeun aplikasi dina iPad, utamina nalika urang muterkeun layar. Kamungkinan ngembangna ukuran font anu ditampilkeun dina obrolan ogé parantos ditambihan, diaktipkeun sacara standar dina vérsi iPad.

Peluncuran Periscope sakuduna éta deui Facebook ngamimitian mesin nyalin sareng sababaraha bulan ka hareup, éta ngaluncurkeun Facebook Live, alternatif pikeun Periscope pikeun sadaya pangguna anu henteu ngagaduhan akun Twitter tapi hoyong ngamangpaatkeun fungsi ieu, fungsi anu gancang janten salah sahiji anu pang populer di kalangan pangguna Internét. kaunggulan tara sosial.

Periscope (Tautan AppStore)
Periscopebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.