Bubuka matématika, gratis pikeun waktos terbatas

Minggu Suci dimimitian minggu hareup, jaman dimana budak leutik di bumi bakal ngamimitian dua minggu liburan, minggu-minggu dimana kolot bakal gelut sacara praktis unggal dinten sareng murangkalih urang pikeun ngajagi aranjeunna tetep salami mungkin. Di App Store kami tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi, aplikasi anu mana anu alit tiasa gaduh waktos anu saé upami henteu ngaganggu urang. Tapi henteu sadayana ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun panggunaan iPad pikeun ngahibur diri ku diajar. Bubuka matématika mangrupikeun salah sahiji diantarana, aplikasi anu Harga biasa 4,99 euro di App Store, tapi pikeun waktos anu kawates éta tiasa diunduh sacara gratis.

Pengantar Matematika, parantos didamel ku tim pendidik Montessori sareng urang tiasa ngémutanana léngkah interaktif sareng pikaresepeun munggaran pikeun dunya matématika, aplikasi anu pang alitna di bumi bakal diajar dasar dasar salian ti:

  • Maca, nyerat sareng ngartos nomerna tina 0 dugi ka 9.
  • Simbol nomer sareng unitna.
  • Urutan, sekuen sareng hubungan spasial.
  • Pengantar bahkan angka sareng nomer ganjil.
  • Resolusi masalah anu béda.

Sakumaha leres éta aplikasi na sigana rada rumit dina mimitinaUrang kedah sareng anu alit nalika aranjeunna mimiti nganggona ngajar aranjeunna kumaha jalanna sepanjang waktos supados engké aranjeunna tiasa ngamangpaatkeunana sacara mandiri.

Intro kana detil Matematika

  • update panungtungan: 26-2-2017
  • Versión: 2.6.2.
  • ukuran: 114 MB
  • basa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Korea, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Belanda, Portugis, Rusia, sareng Arab.
  • kasaluyuan: ios 8 atanapi langkung luhur. Éta ogé cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod Touch.
  • Dipeunteun pikeun murangkalih dugi ka lima taun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.