Spotify perkirakeun yén dina akhir taun éta bakal gaduh antara 92 sareng 96 juta palanggan mayar

Spotify iPhone

Nalika perusahaan Swédia teras-terasan nyiapkeun IPO na, Spotify tetep janten perhatian média media. Dina laporan pangénggalna anu ditepikeun ku perusahaan, éta nyatakeun yén di akhir taun, jumlah palanggan mayar antara 92 sareng 98 juta, angka anu ayeuna katingalina optimis teuing, ningali pertumbuhan perusahaan ayeuna dina sababaraha bulan terakhir.

Ayeuna, layanan musik streaming Apple parantos ngahontal 36 juta palanggan, sosok anu nempatkeun éta sareng ampir satengah palanggan anu dipiboga ku perusahaan Swédia ayeuna. Numutkeun ka Eddy Cue, anu ngumumkeun jumlah resmi langganan Apple Music, ayeuna aya 8 juta pangguna anu nyobian jasa streaming musik Apple.

Dina laporan anu sami, Spotify parantos ngagunakeun katerangan anu loma pikeun ngahartikeun palanggan anu mayar.

Kami ngahartikeun Palanggan Premium salaku pangguna anu parantos ngalengkepan pendaptaran sareng Spotify sareng ngaktipkeun metode pamayaran kanggo layanan Premium. Palanggan Premium kami kalebet sadaya akun anu didaptarkeun dina Rencana Kulawarga kami. Rencana Kulawarga kami diwangun ku palanggan utama sareng dugi ka lima subakun tambahan, ngamungkinkeun dugi ka genep palanggan Premium per langganan Rencana Kulawarga. Palanggan premium kalebet palanggan anu aya dina jangka waktu tenggang dugi ka 30 dinten saatos gagal mayar biaya langgananana.

Definisi sareng kumaha jumlah palanggan diitung, duanana Apple sareng Spotify éta misteri nalika urang nyarioskeun perkawis akun kulawarga, tapi kamungkinan Apple ngitung jumlah langganan anu ayeuna dipiboga dina cara anu sami.

Sanaos ekspektasi perusahaan, angka ngeunaan jumlah palanggan pikeun akhir taun 2018 nunjukkeun perlambatan pertumbuhan perusahaan. Pendapatan di 2017 naék ku 39%, tapi numutkeun ramalan, parusahaan ekspektasi pertumbuhan taun ieu nyaéta antara 20 sareng 30%.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.