Hapus permanén akun Facebook anjeun ku tutorial ieu

facebook-ngahapus

Facebook anu diberkahan, cara anu paling gampang pikeun hubungan sareng jalma anu dipikacinta anu jauh, ogé cara anu pangsaéna pikeun "marujear" baju lebaran tatangga di rohangan. Éta ogé ngagaduhan kauntungan tina promosi McDonald's sareng maénkeun mini games anu pinuh ku pamayaran terintegrasi, tapi éta mangrupikeun carita anu sanés. Dinten ieu kami badé ngawartosan anjeun kumaha pamit ka Facebook, yén jaringan antisosial tiasa nyerep waktos luang urang ka tingkat anu teu kahontal, ngahontal dina kami rasa haus anu teu dibédakeun pikeun "suka". Kusabab janten pangguna gampang, Hal anu sesah nyaéta milih ngahapus akun, janten kami bakal nunjukkeun ka anjeun saléngkah-saléngkah kumaha cara ngahapus permanén pangguna Facebook anjeun.

Ieu sanés pendak deui engké, éta pamitan Mark Zuckerberg, kami badé nyayogikeun sadayana pikeun pamiarsa kami tutorial pasti ngeunaan cara ngantunkeun Facebook sakali sareng sadayana. Nanging, urang badé sababaraha bagéan, sapertos urang salawasna ngingetan anjeun ngadamel salinan cadangan alat ios anjeun sateuacan neraskeun mulangkeunana, kami bakal nyarankeun anjeun ngadamel cadangan akun Facebook anjeun, kusabab ieu kami bakal alamat kana rute salajengna dina Facebook.

Sudut katuhu luhur> Setélan> Umum> Unduh salinan

Ku cara kieu, urang bakal nyéépkeun sadayana publikasi, poto sareng pidéo anu parantos kami bagikeun, ogé pesen sareng obrolan obrolan. Data bagian profil sareng sésana detil konfigurasi ogé bakal disimpen saluyu dina cadangan ieu. Saha waé anu resep kana pakakas gampang ieu nalika kami masih nganggo Tuenti, sanaos kuring henteu jelas teuing yén kami hoyong ngajaga poto sareng status anu kami terbitkeun dina jaringan sosial éta ti taun 2000, waktos ieu istilahna henteu berlaku. "iraha wae waktosna langkung saé".

Hapus akun Facebook sakali sareng sadayana

facebook-ngahapus-2

Ayeuna urang tiasa janten inti masalah, kami ngagaduhan salinan data Facebook, kami parantos ngémutan ngeunaan pro sareng kontra na kami parantos mutuskeun yén pangsaéna pikeun pamitan jaringan sosial. Moal aya rute pikeun nuturkeun waktos ieu, cara na, sateuacanna lebet kana Facebook, kami bakal nyerat (atanapi nyalin) tautan anu kuring badé ngantunkeun anjeun di handap dina palang alamat peramban favorit anjeun.

facebook.com/help/delete_account

Urang bakal ningali yén peryogi langkung lami pikeun dimuat tibatan normal, tapi éta bakal nampilkeun kami jandela anu nyayogikeun kami inpormasi sareng dua tombol ieu: mindahkeun / ngabatalkeun

Upami anjeun pikir anjeun moal nganggo Facebook deui sareng hoyong ngahapus akun anjeun, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeunana. Émut yén anjeun moal tiasa ngaktipkeun deui atanapi ngarangkep data atanapi kontén anu parantos anjeun unggah kana akun anjeun.

Upami anjeun hoyong akun anjeun dihapus, pencét dina «mindahkeun akun abdi"

Ieu hiji-hijina cara anu épéktip sareng pasti pikeun mupus akun Facebook urang. Sakali urang pencét dina «Hapus akun abdi», éta bakal ngagoda urang deui, éta bakal muka jandela pop-up dimana urang kedah nyerat kecap konci Facebook sareng kode kaamanan klasik, pikeun mastikeun yén urang sanés perampokant, atanapi kantun ngajadikeun tugas saderhana ieu langkung sesah upami mungkin sareng akhirna nyerah.

Sanés hiji-hijina perusahaan anu nyayogikeun rumit pikeun ngahapus akun anjeun tina sérver, ngalanggar Hukum Organik dina Perlindungan Data, langkung khusus hak pikeun ngahapus sareng ngarobih data. Kami ogé ngajelaskeun dina dinten na tutorial éksténsif ngeunaan «Kumaha mupus akun Spotif anjeunY ", tapi kami henteu tiasa nambihan klasik "gampang", sabab henteu.

Pamustunganana, ieu ampir sadayana, éta henteu sadayana, sabab Facebook resep masihan kami 14 dinten, anu mana upami urang lebet kana Facebook, akun kami bakal diaktipkeun sareng usaha ngahapus urang bakal lulus. Janten, pastikeun anjeun henteu pencét kana Palasik «Login nganggo Facebook», sareng tong hilap jasa anu parantos anjeun daptarkeun ku cara ieu, sabab anjeun bakal kaleungitan login anjeun, hal anu cukup penting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hate raray cenahna

    Nuhun !! Abdi hoyong atos lami