Persentase batré katingal deui sareng ios 16 beta 5

batre

Taun ka tukang urang dieureunkeun ningali perséntase batré dina bar status hiji iPhone. Husus, ti peluncuran iPhone X saterusna. Disebutkeun dina waktos éta kusabab masalah rohangan, sabab nalika kiyeu luhur muncul dina layar sadaya iPhones sareng Face ID, teu aya rohangan pikeun nomerna.

Tapi ku béta panungtungan (kalima) diterbitkeun minggu ieu tina ios 16, geus ditémbongkeun yén ieu mungkin ningali tingkat batré sésana dina nilai ti hiji nepi ka saratus. Kaleresan aranjeunna tiasa dilakukeun sateuacanna….

Minggu ieu béta kalima ios 16 parantos dileupaskeun pikeun sadaya pamekar sareng diantarana anyar, Tanpa ragu, eta sia noting kanyataan yén anjeun bisa nempo persentase batré sésana nu Anjeun gaduh dina iPhone anjeun dina ikon luhur bar status. A heran yén urang leungit saprak peluncuran éta iPhone X, lima taun ka tukang.

Upami anjeun salah sahiji pamekar anu parantos ningkatkeun ka ios 16 béta 5, kantun buka Setélan, teras Batré, teras hurungkeun pilihan Perséntase Batré énggal. Anjeun malah tiasa ngaktipkeun nalika anjeun ngapdet iPhone anjeun, sahenteuna éta anu dilaporkeun ku sababaraha pamekar.

Ieu kudu dicatet yén dina ios 16 béta 5, pilihan persentase batré anyar ieu henteu sayogi dina iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 mini, sareng iPhone 13 mini. Urang bakal ningali upami dina versi ahir éta tetep sapertos kitu. Watesan ieu tiasa asalna tina masalah hardware, sapertos kapadetan piksel layar atanapi sababaraha sabab anu sami anu nyegah jumlah leutik sapertos katingali jelas.

Dina naon waé, upami ios 16 parantos aya dina béta kalima na, sakedik tinggaleun pikeun peluncuran éta vérsi ahir pikeun sakabéh pamaké, dimana urang bakal ningali lamun watesan ceuk dijaga atanapi henteu. Urang bakal boga kasabaran, aya saeutik sésana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.