Apple damel sareng tukang ngawangun drive HomeKit

HomeKit Apple nuju negosiasi sareng sababaraha perusahaan konstruksi pikeun ngahijikeun platform anjeun HomeKit langsung di imah, hal anu upami urang nyarioskeun perkawis parangkat lunak urang bakal nyarios yén "dipasang sacara standar". Maksud jalma-jalma ti Cupertino nyaéta yén bumi pinter ngayakinkeun pembeli na kanggo tetep dina ékosistem Apple salami lami, sapertos Urang tiasa maca dina Bloomberg, dimana urang ogé tiasa ningali wawancara sareng David Kaiserman, presiden Lennar Corporation.

Kaiserman nyarioskeun perkawis manpaat mésér bumi pinter mimiti. Alesan utama présidén Lennar Corporation masihan kami nyaéta urang moal deui kedah ngalakukeun instalasi saurna mésér bumi. Di hiji imah di Alameda, Siri ngaréspon kecap "Wilujeng énjing" pikeun ngahurungkeun lampu, bari aplikasi Home nyandak alih maénkeun musik.

HomeKit, usulan Apple pikeun bumi pinter

Wakil presiden pamasaran produk Apple Nagreg Joswiak nyarios yén "wayah anu pangsaéna pikeun ngamimitian nyaéta mimiti«, Anu bakal nyingkahan teu kedah masang sadayana engké, teu kakantun kedah mésér sababaraha alat nyalira.

Tapi harga naon ieu sadayana? Moal aya diskon, henteu. Biaya bumi kedah ditambihan $ 30.000 saha anu bakal mayar produk sapertos sistem teduh Lutron atanapi anu Schiage Connect Touchscreen Deadbolt, pikeun nyebatkeun ngan ukur dua komponén anu kalebet di bumi pinter ieu. Aranjeunna henteu mahal nyalira, tapi upami urang nambihan sadayana anu kedah dilebetkeun.

Salian ti Lannar Corporation, Apple ogé nuju ngobrol sareng Brookfield Residential Properties Inc. sareng pamekar anu sanés, tapi teu saurang ogé anu masihan tanggal nalika bumi ieu bakal sayogi. Kami parantos terang kumaha pikahareupeun, tapihargana mayar $ 30.000 kanggo cicing di bumi anu ngalakukeun hal-hal sacara otomatis atanapi langkung saé nyimpenna sareng aranjeunna nyalira?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.