Perusahaan Masimo narékahan pikeun ngahalangan penjualan Apple Watch Series 6

ECG dina Apple Watch Series 6

Dina Januari taun kamari, perusahaan téknologi kasihatan Masimo ngagugat Apple di Amérika Serikat, nyatakeun yén perusahaan anu berbasis di Cupertino ngagunakeun téknologi anu dimekarkeun ku perusahaan ieu dina Apple Watch. Perusahaan ieu nyatakeun yén Apple parantos langkung ti sataun ngalambatkeun prosés peradilan sareng ti perusahaan parantos nyandak tindakan.

Sakumaha urang tiasa baca di Bloomberg, Masimo Corporation, parantos ngajukeun keluhan ka Komisi Perdagangan Internasional Amérika Serikat pikeun ngalarang imporasi Apple Watch di Amérika Serikat, keluhan yén awak ieu nuju diperiksa.

Masimo nyatakeun yén ti saprak 2013, Apple resep minat sareng perusahaan ieu Kanggo fungsi anu aya hubunganana sareng kasihatan pikeun garis jam tangan pinter na, kumaha oge, Apple henteu ngahontal tujuan na tapi parantos nganggo téknologi perusahaan ieu kanggo nambihan fungsi monitoring kaséhatan anu béda dina Apple Watch.

Apple Watch Series 6 ngalanggar 5 patén-patén anu ngagunakeun lampu anu dikirimkeun ngalangkungan awak pikeun ngukur kadar oksigén getih, numutkeun perusahaan. Téknologi ieu anu dipaténkeun ku perusahaan mangrupikeun garis bisnis utama na.

Paling dipikaresep, perselisihan éta bakal réngsé dina perjanjian anu tiasa dilaporkeun antara 50 sareng 300 juta dolar sataun dina royalti, numutkeun ka analis Bloomberg Tamlin Bason.

Numutkeun ka perusahaan, masarakat moal cilaka upami tungtungna hasil Apple Watch lirén dijual di Amérika Serikatsabab fungsi pangukuran oksigén getih "henteu penting pikeun kaséhatan masarakat atanapi karaharjaan."

Perusahaan ogé nyatakeun yén salian ti dituduh maling maling rahasia dagang, éta ngagaduhan buktina Apple parantos ngiring langkung ti hiji padamel Masimo pikeun ngalaksanakeun proyék alat anu berorientasi kaséhatan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Scl cenahna

    Sareng kuring nyangka yén Apple santo ...