Safari, Pesen, Kaséhatan sareng Peta tiasa dihirupkeun deui dina ios 15

ios 15 di WWDC 2021

Intina tina Senen payun éta bakal janten awal perjalanan anyar pikeun Apple. Dipiharep bakal ningali seueur berita dina sadaya sistem operasi na ti ios 15 ngalangkungan watchOS 8 atanapi generasi salajengna macOS. Salami minggu-minggu ieu, Apple sacara effusif ngumumkeun WWDC na ngalangkungan antar muka Messages, ios WhatsApp, sareng urang sigana bakal ningali parobihan ageung pikeun aplikasi ieu minggu payun. Gosip nunjukkeun éta Aplikasi Kaséhatan, Peta sareng Safari ogé nampi seueur fitur-fitur anyar, ngararancang deui diri sareng nyandak luncat anu penting pikeun ios 14.

WWDC bakal nunjukkeun iPadOS sareng ios 15 kalayan parobahan sajarah

Tweet ieu ti panulis Wall Street Journal salajengna fueling rumor ngeunaan penemuan deui tina Pesen, Peta, Kaséhatan sareng Safari. Upami urang analisa kontéks di mana urang terang dina WWDC 2021 ieu urang ngagaduhan rupa-rupa parangkat lunak anu sayogi anu batesanna, khususna di iPadOS, ngajantenkeun kagunaan alat kirang gratis. IPadOS 15 diarepkeun bakal mawa reformasi internal utama anu ngamungkinkeun mangpaatkeun poténsi hébat iPad Pro panganyarna ku chip M1 Apple

Tapi sasarengan sareng ios 15 aya kacurigaan hébat anu duanana Safari sapertos Peta nyiptakeun deui dirina. Jelas yén Apple bakal ngamangpaatkeun tarikan privasi pikeun nyayogikeun panyungsi wéb na langkung seueur halangan pikeun perusahaan nyukcruk sareng analytics iklan. Tujuanana? Ngayakinkeun pangguna yén masalah privasi sareng peramban na anu paling kuat. Urang bakal ningali kumaha jauhna aranjeunna tiasa angkat.

ios 15 tiasa ngantepkeun iPhone 6S sareng SE
Tulisan anu aya hubunganana:
Naha anjeun ngagaduhan iPhone 6S atanapi iPhone SE?: Ios 15 panginten moal dugi ka alat anjeun

Di sisi séjén, Peta kedah nyandak kabisat dina tingkat fungsionalitas upami anjeun teu hoyong jauh di tukangeun Google Maps. Street View Apple nyalira, 'Ngabuburit', kedah dugi ka seueur nagara. Salaku tambahan, alat pikeun pendirian sareng kagunaan intra-ios kedah langkung saé dilebetkeun.

iPadOS 14

Sajaba ti éta, Kaséhatan sareng Pesen ogé bakal ngagaduhan hal-hal na dina WWDC 2021. Numutkeun ka gosip, Kaséhatan tiasa ngalebetkeun pilihan énggal pikeun nyukcruk bobo sareng ngitung kalori. Sanaos définisi konsép Kaséhatan salaku panerapan atanapi salaku jasa ogé dina méja. Ieu mangrupikeun hal anu urang kedah tingali dina waktos presentasi. Tapi anu jelas nyaéta Apple teraskeun bet dina ningkatkeun kasihatan para pangguna.

Sareng pamustunganana, Messages kedah gaduh nyalira dina 7 Juni. Pengumuman WWDC 2021 kalayan antarmuka na teu tiasa janten kabeneran. Sugan, sareng ngan sigana, Apple hoyong ngamanpaatkeun teu ngarareunah Facebook tina nolak kawijakan anti-pelacakan dina WhatsApp pikeun ngambil alih pangguna anu paling dendam ngalawan jasa olahtalatah. Urang tungtungna bakal ningali kumaha ieu sadayana réngsé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nirvana cenahna

    Jasa anu henteu goréng, tapi anu goréng pisan di blok nyaéta peta, kuring henteu ngartos yén tanggal ieu, aplikasi pihak katilu langkung saé.
    Spanyol, Amérika Latin sareng daérah sanés anu urang tingali terbatas jasa ieu. Kuring wani mastikeun yén urang bakal teraskeun anu sami.
    Anggo "Magic Earth", aplikasi anu saé pikeun rute, POI, éta anu pangsaéna dina milarian mangtaun-taun