Pesenan pikeun langkung ti 100 juta chip Aion Bionic kanggo iPhone 15

sababaraha Sumber deukeut TSMC nunjukkeun yén perusahaan Cupertino bakal mesen langkung ti 100 juta Chip ti 15 Bionic pikeun alat iPhone 13 anjeun. iPhone anyar ieu diperkirakeun bakal dileupaskeun Séptémber salajengna janten kamungkinan paménta kiripik ieu leres-leres leres.

Kamungkinan prosesor ieu ogé bakal ditambihan dina modél mini iPad diarepkeun pikeun akhir taun ieu, janten paménta kedah tinggi pikeun nyumponan kabutuhan Apple. Dina pengertian ieu, anu urang jelaskeun nyaéta yén iPhone salajengna kedah gaduh saham anu cekap pikeun prosesor.

Ramalan penjualan pikeun modél iPhone anyar ieu tinggi, janten Apple diarepkeun ngadamel sakitar 100 juta iPhone taun ayeuna. Taun kamari 2020, perusahaan ngahasilkeun 75 juta alat, janten perlu nutupan sahenteuna jumlah éta sareng ku sabab kitu Apple ogé nambihan 25 juta langkung seueur pikeun produksi. Prosés pembuatan prosésor anyar ieu nyaéta 5 nm.

Laporan anu urang tingali ayeuna diterbitkeun dina halaman wéb anu populér MacRumors nunjukkeun yén chip salajengna bakal nampilkeun CPU genep inti kalayan opat inti efisiensi tinggi sareng dua inti kinerja tinggi. Éta ogé sigana dina layar bakal gaduh laju Anyarkeun 120 Hz sakumaha anu dikabarkan, éta bakal tiasa ditambihan layar «Salawasna dipajang» kaméra tukang anu langkung saé atanapi sahenteuna modul kaméra anu sanés sareng paningkatan utama anu sanés dina modél ieu anu kedah janten laris numutkeun analis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.