Apple Maps mimiti nunjukkeun inpormasi speedcam di nagara-nagara anyar

Apple Maps diawalan salaku pesaing Apple-branded ka Google Maps pikeun napigasi sareng alat sélulér kami. Sanaos éta henteu sumping sareng sadaya pungsionalitas anu dipikahoyong atanapi diarepkeun ku pangguna, Apple parantos ngamutahirkeunna kalayan fungsi-fungsi anyar anu parantos ngajantenkeun langkung lengkep unggal dinten (sanaos masih jauh ti Google Maps). Numutkeun inpormasi anyar ti Walanda, Apple bakal parantos nunjukkeun inpormasi ti radar anu aya di Walanda.

Numutkeun ka médiologi téknologi Walanda iKultur, Apple Maps bakal parantos ningalikeun inpormasi nalika napigasi lokasi kaméra gancang dina jalan Walanda, anu nunjukkeun yén Apple bakal ngaluncurkeun fungsi ieu di seueur nagara dina waktos anu payun.

Sedengkeun urang ngalangkungan salah sahiji daérah anu fungsina parantos dikerjakeun, boh ku iPhone langsung atanapi ngalangkungan CarPlay sareng Apple Maps, ayana radar kabéjaan ku ikon konéng kalayan kaméra di jero dina titik jalan tempatna (Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar lulugu tina tulisan éta).

ayeuna, Apple ngan ukur nembongkeun inpormasi ngeunaan kaméra gancang di Kanada, Irlandia, Inggris sareng Amérika Serikat, tapi laporan ieu nunjukkeun yén éta tiasa janten caket pisan sareng peluncuranna di Walanda sareng, tangtosna, di nagara-nagara Éropa anu sanés. Kanggo ayeuna, aranjeunna mung parantos dikabaran di daérah Haarlem, di beulah kalér Walanda, janten tiasa nyandak waktos kanggo ngagentoskeun fungsionalitasna di panjuru nagara.

Henteu diragukeun fungsina kalayan perjalanan anu panjang sareng éta, kumargi Google Maps parantos ngahijikeunana dina waktosna nalika ngagaleuh Waze, sok ngalaman seueur kontropérsi. Kalayan inpormasi ieu, pangguna tiasa waspada iraha pikeun ngirangan kagancangan upami ngalangkungan wates, anu tiasa janten bahaya pikeun patalimarga upami dianggo lepat.

Mudah-mudahan Apple bakal ngaluncurkeun ieu sareng langkung seueur fitur di sésana nagara, sabab éta masih ngagaduhan jalan anu panjang pikeun ngaleungitkeun Google Maps salaku pangotéktak pangsaéna dina iPhone kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.