Apple Maps dibuka pikeun umum pikeun milarian POI

Apple Maps

Apple tetep nyobian, hoyong anjeun Apple Maps mangrupikeun pesaing anu pantes pikeun Google Maps raksasa sareng sakedik-sakedik anjeun tiasa ngahontal éta ... Sareng kalayan édisi pangénggalna ios 10 sareng macOS Sierra kami parantos ningali paningkatan anu hébat dina panganteur sareng dina operasi Apple Maps, Apple Maps anu kuring anggo beuki loba berkat paningkatan ieu anu dilakukeun ku Apple.

Sareng budak ti Cupertino aranjeunna henteu hoyong Apple Maps janten hal pikeun iDevices hungkul o Macs, Apple hoyong nyangking Apple Maps ka saha waé sareng ngajantenkeun ieu platform dimana urang tiasa mendakan tempat anu dipikaresep tanpa masalah. Anu anyar: Apple badé ka Safari milarian kartu Apple Maps sareng inpormasi POI ...

hasil-apel-peta-titik-dipikaresep

Anu anjeun tingali dina screenshot nyaéta kartu Bandara Adolfo Suárez Madrid-Barajas, a kartu anu nembongan salaku hasil munggaran nalika milarian nami bandara dina peramban Safari. Jelas kuring ngobrolkeun pangotéktak budak ti Apple, praktis teu mungkin pikeun Google pikeun tungtungna ngahijikeun kartu Apple Maps ieu kana mesin pencari, aranjeunna gaduh Google Maps sareng teu gaduh minat jasa pemetaan ti Cupertino maok lalu lintas ti aranjeunna.

Kartu ieu gaduh tautan anu nyandak urang langsung ka Apple Maps (sapertos nyetir arah atanapi tampilan peta nyalira), atanapi wincik kontak sareng bahkan halaman wéb loka éta anu urang pilari. Di sababaraha tempat anjeun ogé tiasa mendakan ulasan situs anu disumbangkeun ku pangguna Yelp. Gagasan anu hadé pikeun teraskeun ningkatkeun Apple Maps anu pasti bakal nyobian nyusup kana seueur situs internét. Urang bakal ningali naon anu kajantenan ku sadayana ieu nalika Apple Pay (anu badé sumping di Spanyol) ngalegaan ka langkung seueur nagara, Apple Maps anyar ieu dina wéb panginten janten tempat anu pangsaéna pikeun mendakan perusahaan Apple Pay.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.