Apple Maps nambihan inpormasi transportasi umum di Los Angeles

apel peta los angeles

Pangguna IPhone di Los Angeles ngagaduhan alesan pikeun balik deui ka Apple Maps, upami kapungkur aranjeunna milih lawanna, Google Maps. Apple parantos ngaluarkeun pembaruan utama pikeun sistem pemetaan na di kota bintang. Ti saprak ayeuna, urang parantos tiasa konsultasi ka Inpormasi angkutan umum Los Angeles. Aplikasi na nyertakeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nganggo metro sareng beus umum di kota.

Pembaruan anu parantos lambat sumping, tapi Apple parantos ngerjakeun PR na sareng saé. Inpormasi angkutan umum dina Apple Maps mimiti muncul sababaraha bulan terakhir di kota sapertos New York sareng London. Kota-kota sanés sapertos Los Angeles, dimana transportasi swasta langkung diutamakeun tibatan umum, diturunkeun ka tukang. Kanyataanna, 300 lokasi di Cina aranjeunna parantos gaduh inpormasi jenis ieu dina Apple Maps.

Ti ayeuna, upami anjeun nganggo Apple Maps di Los Angeles, anjeun tiasa mariksa kumaha carana angkat ti hiji titik kota ka tempat anu sanés nganggo transportasi umum. Anjeun tiasa ogé mariksa jadwal sareng bisnis anu caket lokasi anjeun.

Sakumaha biasa, Google Maps payuneun Apple Maps di daérah ieu, tapi pangguna Apple gaduh integrasi lengkep kana ékosistemna. Nanging, Google parantos nambihan kameunangan anu hébat pikeun aplikasi na minggu ieu ku nambihan inpormasi harga pompa bensin di Google Maps, hal anu sigana henteu janten diantara rencana Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.