Apple Maps nawiskeun dukungan lengkep pikeun rute Amtrak di Amérika Serikat sareng Kanada

nyitak

Saeutik demi saeutik perusahaan anu berbasis di Cupertino teraskeun nambihan fungsi énggal salian ti ningkatkeun anu parantos aya. Dina Oktober taun kamari Apple nambihan dukungan pikeun rute Amtrak di belah kulon kalér Amérika Serikat. Sataun sanggeusna, Apple nembé ngomean inpormasi anu aya dina sistem transportasi rel nambihan dukungan pikeun sadaya sistem rel di Amérika Serikat sareng Kanada. Ku cara kieu, sacara nyaman ti mana waé urang, urang bakal tiasa ngakses sadaya rute anu nyambungkeun kota-kota utama di nagara éta sareng ngatur perjalanan urang langsung tina aplikasi Apple Maps.

Amtrak mangrupikeun perusahaan panumpang nasional anu narékahan pikeun nyayogikeun jasa panumpang anu berkualitas, aman sareng tepat waktu. Karéta Amtrak ngalayanan langkung ti 500 tujuan anu sumebar di 46 nagara bagian. Sistem karéta ieu ngagaduhan departemén kapulisian nyalira, anu tanggung jawab kaamanan duanana stasiun sareng karéta anu ngalir di sakitar nagara.

Hatur nuhun kana integrasi rute ieu di Apple Maps, upami urang ngarencanakeun ngumbara nagara dina perjalanan salajengna kami ka Amérika Serikat, urang bakal tiasa ngalakukeun éta bahkan sateuacan dugi ka nagara éta, sahingga urang tiasa terang dinten-dinten anu urang bade nyéépkeun di unggal kota sareng tiasa rencanana perjalanan kami turun kana detil anu pangleutikna. Apple terus fokus kana maturan inpormasi ngeunaan sistem transportasi umum anu béda-béda di Amérika Serikat, hal anu logis tapi henteu kedah maliré nagara-nagara sanés anu teu acan aya kota anu nawiskeun kamungkinan ieu, sapertos anu di Spanyol sareng seueur nagara-nagara sanés. Amérika Latin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.