Peta Apple parantos nunjukkeun animasi 3D sacara real waktos, Big Ben mangrupikeun conto ieu

Animasi Apple Maps

Apple parantos nambihan fitur anu menarik pikeun panempoan XNUMXD kota anu parantos ngadukung Flyover. Éta ngeunaan integrasi tina animasi real-time sareng ayeuna, éta parantos damel di London's Big Ben. Upami anjeun ningali-tingali, anjeun bakal ningali yén jam tina jam mitos ngarobah waktos sakedik-sakedik. Salian ti Big Ben, anjeun ogé tiasa milarian London Eye sareng anjeun bakal ngahargaan yén éta tos.

Sanaos ayeuna ngan ukur dua tempat wisata ieu anu resep animasi Dina peta Apple, perusahaan pasti parantos damel pikeun nyandak fitur ieu ka daérah anu sanés di kota-kota anu sanés.

Animasi jam henteu rumit teuing, janten sapertos Big Ben parantos nunjukkeun waktosna, hal anu sami tiasa dilakukeun sareng sésana. Kuring langkung kaget ku kanyataan yén elemen séjén hirup, sapertos London Panon janten urang kedah ngantosan kanggo ningali naon anu aranjeunna kaget kami waktos salajengna.

Di anggo, jinis animasi ieu henteu nyumbang nanaon pikeun pangguna akhir ogé. Nyaéta ngeunaan jéntré éstétika anu narik perhatian Tapi ayeuna, seueur anu bakal ngalakukeun tanpa aranjeunna di tukeran pikeun hal anu leres-leres nawiskeun nilai tambihan pikeun layanan pemetaan Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kike martinez cenahna

    waooooo dina iphone 4s kuring katingalina super

  2.   Pablo cenahna

    Kuring badé nyobian na kedah endah!

  3.   Robert Robert cenahna

    Éta nyaéta: London eye