Apple Maps tetep ningkat sareng ayeuna gaduh langkung seueur wisata Flyover

Bulan Désémber parantos dianggo peta apel janten sakedik langkung saé. Dina awal bulan, salapan lokasi deui sareng Flyover sareng ngan sababaraha dinten ka pengker, wisata virtual anyar parantos dilebetkeun di tilu nagara Éropa.

Khususna, kota-kota anu ayeuna ngagaduhanana wisata virtual dina peta apel aranjeunna Budapest di Hungaria, Strasbourg, Dijon sareng Millau di Perancis sareng, pamungkas, Malmö di Swédia.

Wisata virtual tina Apple Maps mangrupikeun fungsionalitas anu ngamangpaatkeun éta FlyOver rendering tilu diménsi nyandak wisata udara tina titik-titik anu paling representatif unggal kota.

Saatos pembaruan panganyarna tina Apple Maps, jasa ayeuna parantos aya langkung ti saratus lokasi dimodelkeun dina tilu diménsi, anu sakitar satengahna gaduh wisata maya ningali tempat wisata utama na.

Ningali naha kota urang gaduh Wisata Flyover diaktipkeun, urang ngan ukur kedah milari dina peta Apple sareng pilih. Upami éta nawiskeun kamungkinan ningali titik-titik inti anu dipikaresepna, dina panganteur aplikasi anjeun bakal ningali pilihan anu dilabélan ku téks «Madrid 3D Flyover Tour» sareng tombol mimitian pikeun ngamimitian éta.

Mudah-mudahan Apple tetep ningkatkeun jasa peta na kusabab pamikir kuring, aranjeunna masih jauh ti Google Maps sareng pengumuman tina kadatangan IEUH di 2015, kuota panggunaan anjeun tiasa lungsur sakedik deui dina sababaraha bulan ka payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.