Google Maps bakal ngamungkinkeun anjeun mayar méteran parkir tina aplikasi éta sorangan

Google parantos ngumumkeun fungsionalitas anyar pikeun aplikasi navigasi na Éta bakal ngamungkinkeun anjeun mayar parkir dina méter tina aplikasi éta sorangan tanpa kedah nganggo méteran parkir.

Hatur nuhun kana integrasi sareng panyadia anu parantos didamel khusus sapertos Paspor sareng ParkMobile, ayeuna anjeun tiasa mayar méteran parkir tanpa kedah kaluar tina mobil, milarian menara di seberang jalan sareng kedah ngenalkeun artos (atanapi kartu) saatos nyerep nuliskeun detail mobil anjeun sareng jam-jam anu anjeun hoyong parkir . Fungsina saderhana mencét tombol «Pay méter parkir» (Urang ngartos yén namina bakal sapertos anu sami nalika fungsina diperpanjang ka nagara sanés. Ayeuna éta «Bayaran Parkir»), pilih waktos anu anjeun badé cicing sareng mayar. Dina cara nu sami sareng aplikasi anu tos aya, Anjeun tiasa ogé manjangkeun waktos upami diperyogikeun.

Ogé, aplikasi ieu ngagedékeun kamampuanna pikeun mayar tarif transit (tarif angkutan umum sapertos taksi, beus, karéta, sareng sajabana) kalayan langkung ti 80 perusahaan di saluruh dunya.

Hatur nuhun kana fungsina ieu, Éta bakal tiasa ngarencanakeun perjalanan, mayar ongkos ieu sareng ngan saukur nganggo transportasi anu sanés bari henteu kedah ka sababaraha aplikasi anu béda pikeun nyungkeun taksi, karéta atanapi beus. Aplikasi na ngajelaskeun kumaha cara mayar sateuacanna sareng parantos mayar sateuacan sumping di stasiun. Nalika anjeun lebet ka tujuan anjeun sareng aya transfer antara sarana transportasi, anjeun bakal ningali dina aplikasi éta pilihan kanggo mayar tina hapé anjeun nganggo kartu anu aya hubungan sareng akun Google anjeun.

Sadaya pungsi ieu dikerahkan ti dinten ayeuna pikeun Android di langkung ti 400 kota di Amérika Serikat (kalebet Boston, Cincinnati, Houston, Los Angeles, New York atanapi Washington DC) ngantosan rilis na kanggo ios.

Tanpa ragu, Google Maps bakal ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang ku fitur-fitur anyar ieu Sareng kuring henteu bakal mutuskeun yén peta jalan anjeun henteu ngan ukur ngempelkeun méteran parkir tapi éta tiasa ngahontal tol di jalan tol, tempat parkir umum atanapi bahkan ngahijikeun pamayaran tikét kapal atanapi pesawat upami anjeun milari tujuan anu peryogi sarana transportasi ieu. Kanggo ayeuna, pikeun mayar méteran parkir langkung gampil sareng Google Maps kami kedah ngantosan éta diluncurkeun di sésana dunya sareng, upami urang cicing di Amérika Serikat, éta bakal diluncurkeun pikeun ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.