Google Maps nambihan henteu rata rute dina jalan atanapi ku sapédah

Ieu leres-leres tiasa manpaat pisan pikeun seueur pangguna anu utamina ngagunakeun Google Maps pikeun jalan-jalan atanapi nganggo sapédah. Ieu mangrupikeun pembaruan énggal anu nambihan indikasi dina bentuk grafik pikeun nunjukkeun ka kami anu henteu rata anu urang kedah atos dina rute kami.

Versi anyar na Google Maps, anu ayeuna sayogi di App Store, ngahontal 4.57 sareng, Google terus ningkatkeun pilihan anu sayogi pikeunna, sapertos inpormasi patalimarga, pilihan pikeun mendakan réstoran, bar atanapi anu sapertos di sadaya kota sareng anu sanés.

Urang tiasa ngucapkeun éta versi anyar ieu ningkatkeun titik anu sanés aplikasi Google Maps sareng éta pastina mangrupikeun léngkah di luhur sésana, sareng nalika kuring nyebatkeun sésana kuring ogé hartosna Apple Maps, hiji aplikasi anu sanaos ningkat pisan dinten ayeuna masih dina kalolobaan kasus langkung handap tina Google. Sacara logika sareng aplikasi Apple Maps kami ngagaduhan seueur pilihan anu sayogi, bimbingan, patalimarga sareng anu sanésna, tapi pikeun seueurna mah masih mangrupikeun aplikasi sékundér kana Google Maps.

Pondokna sareng sakumaha anu kuring sering sebatkeun dina kasus ieu, pikeun raos warna na pasti bakal aya pangguna anu biasa pisan kana Apple Maps sareng seueur anu sanés kana Google Maps janten anu pangsaéna pikeun milih anu paling dipikaresep atanapi bahkan duanana, gumantung kana kaayanana. Dina kasus Google Maps sareng pilihan énggal pikeun ningali henteu rata dina jalan ku sapédah atanapi jalan-jalan, éta pasti mangrupakeun pamutahiran anu leres pisan pikaresepeun pikeun dipertimbangkeun.

Google Maps - rute sareng kadaharan (AppStore Link)
Google Maps - rute sareng tuangeunbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.