Peta offline dina iPhone gampang pisan step by step

Nokia Maps

Lila tos aya waktos nalika a GPS, éta alat anu ageung sareng mahal anu ngan ukur sanggup ngajalankeun GPS anu disebut tadi, pikeun kamana waé anu kami henteu terang. Mangtaun-taun dimungkinkeun pikeun ngagunakeun aplikasi anu nganggo peta offline tina telepon sélulér kami, tapi pikeun nganggo aplikasi ieu anjeun kedah mayar seueur artos atanapi kéngingkeunana ku cara anu sanés. Sareng sakedik waktosna kirang, aplikasi pemetaan offline anu dipandu ku sora gratis ogé parantos sayogi.

Anu paling kawéntar nyaéta Google Maps, tapi dina tulisan ieu kami moal nyarios ngeunaan peta mesin pencari anu hébat. Alesanna saderhana: urang moal tiasa ngaunduh peta daérah mana waé sareng anu dipikahoyong mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun kami ngaunduh peta naon waé. Peta offline gratis anu pangsaéna anu ogé ngabimbing urang ku sora nyaéta Nokia Ieuh.

Jaman baheula, Nokia ngala salah sahiji ti dua perusahaan pemetaan paling penting sareng nawiskeun peta kualitas dina teleponna, gratis sareng anu ngamungkinkeun urang unduh ampir peta dunya saloba kali sakumaha anu dipikahoyong, janten henteu wajib pikeun nyéépkeun éta disimpen dina alat. Sareng ayeuna, parantos lami, urang ngagaduhan peta-peta éta sayogi dina ios.

Kumaha Ngunduh Peta ti Nokia Ieuh

Mimiti, koméntar anu anjeun kedah didaptarkeun sareng Nokia Ieuh (anjeun tiasa tina aplikasi) pikeun ngaunduh peta.

Teras, urang ngalaksanakeun léngkah ieu:

Peta offline dina iPhone

  1. Kami maén dina sadaya tilu garis.
  2. Kami ngetok dina Download peta.
  3. Urang ketok kana Candak peta anjeun ayeuna.
  4. Kami milarian peta anu urang hoyong unduh.
  5. Kami ngetok panah ka handap sareng ngantosan éta diunduh.
  6. Tungtungna, pikeun balik deui kana peta, urang némpél sababaraha kali dina panah pikeun mulang. Éta panginten parantos nambihan tombol kanggo langsung balik kana peta.

Tutorial Peta Offline dina iPhone

Sareng éta waé. Ngagunakeun peta nyaéta rada intuitif. Anjeun kedah milarian tina kaca pembesar, teras ketok ikon panah sareng pilih cara transportasi. Tangtosna, sora dina basa Spanyol ogé kedah didownload atanapi éta bakal nyarios ka urang dina basa Inggris. Sora dina basa Spanyol tiasa ditingkatkeun, tapi anu penting urang lereskeun pitunjuk.

peta aranjeunna gratis ayeuna, tapi kami henteu terang kumaha kaayaan kapayunna sabab Audi, BMW sareng Daimler nembé mésérana. Mudah-mudahan kaayaan henteu robih, sabab peta na saé pisan. Sareng upami éta ogé gratis sareng urang tiasa nganggo offline, naon deui anu tiasa dipénta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

45 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Afontcu cenahna

    * Upami urang ngagaduhan iphone 1.1.13 atanapi saluhureuna: mimitina iLM 1.1.13+ Fix package teras paket iLM dina urutan ieu.
    * Upami urang gaduh iPhone sareng versi anu langkung lami ti 1.1.13, ngan ukur paket iLM.

    Naon bedana 1.1.3 langkung luhur atanapi langkung lami tibatan 1.1.3: S ???
    Ogé, éta 1.1.3, sanés 1.1.13.

    Punten, naha anjeun tiasa netelakeun pikeun kuring naon anu kuring kedah lakukeun upami kuring ngagaduhan 1.1.4?
    Ogé, hatur nuhun pikeun marios, aplikasi na saé pisan.

    Wasalam

  2.   jbautist cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan jalan pikeun nempatkeun peta kuring ngalangkungan SSH kalayan wincp. Abdi gaduh 1.1.4. Hatur nuhun, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi?

  3.   sethian cenahna

    Anjeun kedah lebet kana file root sareng ti ditu jalur anu dituduhkeun.

    Anjeun kedah ngadamel map Maps.

    salam

  4.   sethian cenahna

    Halo, hatur nuhun parantos béjakeun ka kuring kasalahan parantos dirobih.

    Hapunten kanggo ngawartosan anjeun yén vérsi éta 1.1.14 anu ogé katelah 1.1.4, maka vérsi anu anyar nyaéta 1.2 teras diganti nami 2.0.

    Upami anjeun ngagaduhan 1.1.14, sakumaha tutorialna, anjeun kedah masang heula "iLM 1.1.13+ Fix" teras "ilm" sigana anu mimitina, aranjeunna duaan, tapi henteu.

    salam

  5.   BlasterCorp cenahna

    Google ngahalangan ip kuring pikeun ngalakukeun ieu 🙁

  6.   Zynex cenahna

    Pikeun kuring, "engké" hartosna "tadi", janten upami anjeun ngagaduhan 1.1.4 anjeun kedah masang tambalan 1.1.3+ (perhatoskeun "+" di tukangeun) 🙂 teras ilm.
    Tangtosna, kuring ngagaduhan 1.1.4 sareng kuring henteu ngartos éta dugi ka engké. Sanaos kuring henteu acan tiasa ngabuktoskeun sareng peta upami mana atanapi henteu.

  7.   Omar cenahna

    sareng éta gampang? naon anu TEROR. Sigana mah gampang pikeun milarian tempat wifi sareng ningali peta online.

  8.   sethian cenahna

    enya enya, ku engké kuring ngarujuk ka tadi yén urang bakal gagal, saha waé anu ngagaduhan.

    Sakumaha anéh Google ngahalangan IP anjeun. Kamari kuring ngadamel dua peta sareng tanpa masalah, sabaraha anu anjeun lakukeun?

    isukan éta bakal aman pisan.

    Kuring gaduh 1.1.4 sareng éta saé sareng tanpa masalah.

    Upami aya anu hoyong peta Madrid, kuring bakal unggah.

  9.   sethian cenahna

    Langkung gampang pikeun aranjeunna ngalirkeun peta anjeun tapi sesah pikeun batur ngagaduhan anu sami sareng anjeun, nanging aranjeunna tiasa ditukeurkeun sareng éta.

    salam

    ps: «blokade anu dilakukeun ku google samentawis kusabab mékanisme kaamanan anu ngadeteksi serangan sareng pamundut anu berulang tina ip anu sami. teu kedah hariwang. "

  10.   arralbatross cenahna

    Program na henteu cocog sareng kuring. Nalika kuring masihan Global Map Download Tool.exe éta moal kabuka. Aya ideu?

  11.   alesuco cenahna

    mmm..ami folder Peta parantos didamel pikeun kuring, naha mungkin? Kuring ogé nyalin kana folder sareng peta anu parantos disiapkeun pikeun iphone teras dina telepon kuring ngahurungkeun ILM sareng éta henteu katingali ku kuring ... naha aya anu terang naon anu kuring lepat?

    Hatur nuhun

  12.   sethian cenahna

    Anjeun kedah nyalin peta masing-masing dina folder sapertos Madrid atanapi Barcelona.

    salam

  13.   alesuco cenahna

    nyaéta anu ngomong ... dina Maps kuring ngadamel folder anu disebut Madrid (contona) sareng di jero kuring nyalin folder anu disayogikeun ku program anu disayogikeun ku urang?

  14.   Daniel cenahna

    Hai, éta ngamungkinkeun kuring napigasi peta, tapi éta moal mendakan alamat upami kuring milarian dina peta, aya solusina? Kalayan alamat anu disimpen éta jalan, bahkan rute antara dua alamat anu disimpen.

  15.   arralbatross cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring salaku alesuco. Kuring nempatkeun peta, kuring masihan peta dina ILM, tapi teras henteu aya peta anu ditingali dina google maps.

  16.   alesuco cenahna

    arralbatros anjeun langkung saé tibatan kuring, bahkan ILM henteu katingali ku kuring hehej kuring ngalangkungan SSH folder anu masihan program anu disiapkeun dina map map sareng éta henteu kaluar, teu aya jalan ...

  17.   Z-Thor cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring ogé. Kuring mareuman wifi, kuring muka iLM, kuring milih peta anu kuring parantos nyiptakeun atanapi anu sanés anu kuring unduh upami kuring henteu leres-leres ngalakukeunana, kuring milih Action Link sababaraha kali sareng Copy Aksi sanésna upami tungtungna, tungtungna Buka Peta, sareng éta henteu némbongan nanaon.
    Kuring parantos dipasang sareng uninstall iLM 1.1.13+ Fix sareng paket iLM pikeun nyobaan masang éta babarengan atanapi misah, tapi ayeuna di Installer iLM ver 0.2.1 nembongan waé, anu kuring henteu terang naha éta anu primitif.
    Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi ?. Abdi peryogi aplikasi ieu. Hatur nuhun.

  18.   sethian cenahna

    Hayu urang tingali sateuacan anjeun kedah masang ngalereskeun heula teras ilm
    ayeuna kuring mikir yén ilm anyar henteu kedah ngalereskeun deui.

    Tutorialna tiasa dianggo kusabab kuring nganggo éta sareng sababaraha deui ti dieu ogé turutkeun éta langkah demi langkah sareng anjeun bakal ningali kumaha kaluarna.

    tingali sakilas dina versi iphone.

    teras lebetkeun peta dina map map sareng dina folder éta folder kanggo unggal peta.

    salam

  19.   alesuco cenahna

    Nya, kuring henteu tiasa ... hehehe! Éta nolak kuring !! nyaéta yén kuring nempatkeun éta dina rute anu ditulis, kuring ngahurungkeun ILM sareng aranjeunna henteu muncul dina daptar ... saolah-olah kuring henteu nempatkeun éta dina tempat anu leres, naha bahkan henteu muncul ... urang kedah nyalin folder anu program pikeun iphone masihan kami kana peta, naha urang henteu kedah masihan nami khusus?

    hatur nuhun

  20.   Z-Thor cenahna

    Abdi parantos kéngingkeunana.
    Penting pisan yén folder dimana file anu Global Map badé ngadamel dina léngkah munggaran bakal diunduh dimimitian ku underscore "_". Pikeun ngahindarkeun masalah, kuring nyiptakeun sateuacanna sareng windows explorer teras kuring milarian dina Global Maps kalayan tombol "set", anu aya di luhur.
    Saatos ngaklik "Pupus centang kotak naon waé sareng ..." program nyiptakeun dina folder anu dimimitian ku _ lima file GPSFS anu Tacan aya anu bakal disalin kana iPhone.
    Salajengna kami pencét tombol «-> iPhn», sareng dina «Map Map…:» kami bakal nempatkeun rute dimana kami parantos ngaunduh peta, sareng anu biasana bakal katingali parantos ditulis. Dina Kaluaran, pikeun nyingkahan masalah, kuring tinggaleun jalur anu némbongan sacara standar, anu nyiptakeun folder iphone_map dina Desktop, sareng éta saatos mencét tombol «Proses (pencét di dieu…)» sareng ngantosan éta réngsé, éta bakal ngandung dua file, "Com.apple.Maps.plist" sareng "MapTiles.sqlitedb" anu mangrupikeun file anu kedah kami unggah kana iPhone kami.
    Pikeun ngahindarkeun masalah, upami urang hoyong ngulang prosés langkung sering ku peta énggal, kuring ngahapus folder iphone_map tina desktop, sareng ngamimitian prosés na.
    Akhirna, pikeun anu henteu ngagaduhan Wi-Fi, program "iPhone PC Suite" ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun iPhone kana PC liwat kabel.

  21.   Goresan cenahna

    Paket iLM 1.1.13+ Fix henteu katingali ku kuring. Abdi gaduh 1.1.4, naha éta paket peryogi atanapi tiasa kuring masang iLM langsung ??
    Hatur nuhun.

  22.   sethian cenahna

    paket ngalereskeun ilem parantos teu aya, kantun masang ilm sareng éta bakal tiasa dianggo, aranjeunna parantos ngalereskeunana.

    salam

  23.   ngorejat cenahna

    Pikeun kuring, folder Media nembongan di jero folder sélulér sanés dina jero root. Naha éta kuring kedah nyalin file atanapi naha kuring kedah ngadamel folder sanés anu disebat Media dina root?
    hatur nuhun

  24.   sethian cenahna

    nempatkeun éta di luhur upami anjeun ngagaduhan 1.1.3 atanapi 1.1.4 dina héndsét sanésna dina root

  25.   Goresan cenahna

    Leres, kuring parantos sadar engké, nyaéta kuring teu sabar pisan sareng teu acan réngsé maca éta, punten.
    Sareng hatur nuhun deui.

  26.   jack cenahna

    IP ip terus diblokir, éta henteu ngantep kuring ngaunduh peta lengkep ,,, Kuring parantos nyobian ngantosan sababaraha dinten teu nanaon. meungpeung neraskeun aya saran? ?????

    Abdi parantos nyobian ngarobih alamat ip tapi blokirna teras-terasan ,,,

  27.   Pablo cenahna

    Halo, kuring gaduh Mac sareng kuring henteu tiasa muka file atanapi program exe, kumaha atuh cara na ???
    hatur nuhun

  28.   Xavier cenahna

    Program na pisan sial, kuring ngablokir IP dina dinten Jumaah sareng dinten Senén kuring nyobian turun deui sareng kuring henteu dugi ka ngaunduh peta nalika nyarios yén kuring diblokir deui ...

  29.   Jose Manuel cenahna

    Naha anjeun tiasa unggah peta Madrid? Abdi hoyong pisan ngaapresiasi, hatur nuhun!

  30.   Daniel cenahna

    Halo!!
    Naha aya anu tiasa nyarioskeun kuring ti mana kuring tiasa ngaunduh peta, sabab anu kanggo Argentina kaluar kosong sareng sababaraha nagara Amérika Kidul.
    ti geus hatur nuhun pisan.

  31.   gusny cenahna

    Kumaha upami kuring masang sumber in7ane.com sumber dina ipod touch kuring, tapi nalika kuring ningali dina masang file apps map, kuring milarian sareng éta henteu muncul, tiasa anjeun ngabantosan kuring, hatur nuhun

  32.   angellpdgc cenahna

    Tapi naha éta dianggo pikeun jailbreaking 2.0? XD

  33.   Gondip cenahna

    angellpdgc, pikeun 2.0.1 éta nyaéta OfflineMaps. Operasi anu sami sakumaha anu kuring pahami.

  34.   Fran cenahna

    Tapi ku program ieu, nalika offline anjeun moal tiasa milarian jalan dina peta, leres?

  35.   endah pisan cenahna

    Kuring gaduh versi 2.0.1 tina iphone sareng kuring parantos tiasa nyéépkeun offlinemaps, tapi anu kuring henteu kéngingkeun nyaéta jalanna nalika teu aya sambungan Wi-Fi, naha aya anu tiasa masihan kabel ???

  36.   Paul cenahna

    Saé, kuring peryogi inpormasi ngeunaan dimana kuring kéngingkeun program installer. Hatur nuhun.

  37.   mario cenahna

    Kuring gaduh iphone nganggo firmware 2.2 nambihan repo sareng upami kuring ngadamel map apps map, iLM némbongan tapi nalika kuring nyobian nga-load éta kuring nampi pesen anu nyarios «» Error cannot decode package more info at http://jasonkit.googlecode.com»Sareng teu aya anu kajantenan, aya bantosan perkawis ieu, sateuacana hatur nuhun pisan

  38.   Lucas cenahna

    Hapunten henteu ngartos éta tapi kuring henteu terang kumaha ngalebetkeun iphone kuring pikeun nambihan peta ARGENTINA anu paling anu kuring pikahoyong upami anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring janten kuring nyobian masang hatur nuhun atos. LUCAS G. PEDRINI

  39.   Martin cenahna

    Kuring gaduh iphone nganggo firmware 2.2 nambihan repo sareng upami kuring ngadamel map apps map, iLM némbongan tapi nalika kuring nyobian nga-load éta kuring nampi pesen anu nyarios "" Error teu tiasa ngédode paket langkung seueur info di http://jasonkit.googlecode.com” sareng teu aya anu kajantenan, aya bantosan perkawis ieu, sateuacana hatur nuhun pisan

  40.   Ignacio cenahna

    Aya aplikasi énggal anu ngamungkinkeun anjeun ningali peta offline pikeun diunduh ti appstore.
    Salian ti ningali peta, aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun milarian tempat sareng ngitung rute BARI anjeun offline ...
    Kuring miharep éta aya gunana

    http://sites.google.com/site/truemaps/

  41.   Ignacio cenahna

    KLARIFIKASI:
    PETA BENER ngamungkinkeun anjeun milarian tempat sareng jalan + jalan ngitung TANPA PERLU DIHUBUNG ...

  42.   isacc cenahna

    Kuring gaduh iphone 3g, dina peta upami titik na muncul, tapi kuring henteu tiasa ngambah rute pikeun nuturkeun éta tina hiji titik ka titik anu sanés, naon anu kuring tiasa laksanakeun

  43.   Is cenahna

    Halo, kuring resep mindahkeun file GPSFS ka ECW, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring

  44.   Grrrr cenahna

    Grrrrrrr google ngahalangan kuring pikeun ngalakukeun ieu….

  45.   Pantun cenahna

    Ieu henteu jalan, repo bahkan henteu aya, update diri ceking