Phil Schiller ngambil alih App Store. Jeff Williams, COO énggal Apple

phil schiller

Gerakan anyar dina korsi éksékutip Apple. Perusahaan anu dipimpin ku Tim Cook ngumumkeun énjing ieu (di Amérika Serikat) yén Jeff William bakal janten COO énggal (Kapala Operating Officer - Chief Operating Officer) perusahaan, posisi anu lowong ti saprak CEO perusahaan ayeuna ngambil alih manajemén eksekutif Apple di 2011. Williams sumping ka Apple di 1998 sareng janten Wakil Présidén Operasi 11 taun ka pengker, di 2004. Anjeunna ayeuna ngawaskeun program Apple Watch.

Léngkah naékkeun Williams kana posisi COO parantos langkung pikeun ngaresmikeun peran yén manajer parantos parantos nempatan di perusahaan tibatan anu sanés, sapertos anu kajantenan sareng promosi Jony Ive ka kepala desainer (CDO). Dina kasus Ive, anu janten CDO munggaran perusahaan dina sagala sejarah, éta ogé ditingali salaku penghargaan pikeun karirna di Apple sareng dina kasus na anjeun anjeun tiasa mikir yén anjeunna tiasa janten CEO nalika Tim Cook ninggalkeun jabatanana .

Di sisi séjén, Wakil Présidén Senior Marketing, Phil Schiller bakal ngambil alih App Store. Numutkeun ka Apple, Schiller bakal nguasaan ampir sadaya fungsi anu aya hubunganana sareng pamekar sareng ieu bakal janten prioritas utama na di perusahaan, tanpa ngalalaworakeun pamasaran global, pamasaran internasional, pendidikan sareng bisnis pamasaran. Di Cupertino aranjeunna hoyong, dina posisi anyar ieu, Schiller fokus dina ngembangna ékosistem Apple di alat-alat na, kalebet iPhone, iPad, Mac, Apple Watch sareng Apple TV.

Ku katingalina, tina dua janjian anu dipasang Apple ayeuna, peran anyar Phil Schiller nyaéta anu ngagaduhan padamelan paling beurat. The ékosistem apal Éta parantos ningkat pisan dina sababaraha taun terakhir, hal anu iPhone sareng App Store na seueur anu kedah dilakukeun. Salaku tambahan, 2015 parantos ningal dua alat énggal sumping di ékosistem ieu, jam tangan pinter sareng kotak set-top anu ngajantenkeun langkung seueur pangguna gaduh sahenteuna hiji alat tina apel. Naon padamelan anjeun, kuring pikir anjeun bakal sampurna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.