Phil Schiller nyatakeun MacBook Pro anu anyar mangrupikeun laris

Phil-Schiller

Presentasi Kemis kamari tina MacBook Pro énggal henteu kéngingkeun saha waé anu teu paduli. Kalayan Touch Bar anyar, maca sidik Touch ID, warna kulawu anyar Sareng leres, ogé konektor jack 3,5 mm, komputer énggal dina kisaran Apple's Pro parantos ngaharepkeun. Dinten ayeuna, Phil Schiller, VP Marketing Internasional pikeun perusahaan, nyarioskeun ngeunaan produk pangénggalna anu diluncurkeun dina pasaran.

dina wawancara sareng koran Inggris The Independent, parantos masihan koméntar kana seueur aspek anu janten topik paguneman dina jaringan sosial jaman ayeuna. Diantara aranjeunna, alesanna MacBooks ieu teu ngagaduhan layar rampa tapi enya panel anu ngagantikeun jajaran terakhir keyboard: «Kami parantos nyobian, tapi nawiskeun pangalaman goréng. Éta henteu saé atanapi intuitif sapertos mouse atanapi trackpad. "

Komputer anyar ieu parantos diical kalayan harga anu lumarang, anu jelas yén fiturna kanggo panggunaan profesional. Nanging, sareng sanaos kritik anu ditampi dina hal ieu, panganyarna MacBook Pro sigana janten laris anu leres. Ieu kumaha Schiller ngawartosan éta:

Kami reueus nyatakeun yén jauhna toko online kami parantos ngagaduhan seueur pesenan kanggo MacBook Pro anyar tibatan komputer sanés dina kisaran 'Pro' sateuacanna. Janten pasti aya seueur jalmi anu sami bungah pikeun anjeunna sapertos urang.

Jelas yén komputer anyar ieu masih bakal aya hal anu bakal dibahas, ti saprak 2017 warta diarepkeun ngeunaan modél énggal kalayan berita di jero sareng turunna hargaana. Upami anjeun henteu sono kana acara anu dipidangkeunana, anjeun tiasa ningali ringkesan kami ngan ukur dua menit tina hal-hal anu paling penting anu urang tingali di auditorium kampus maranéhanana di Cupertino.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yass cenahna

    Abdi leres-leres ragu. Jigana éta strategi pikeun henteu pamer langkung seueur. Sareng kuring henteu hartosna nyobian ngayakinkeun jalma anu henteu ngabagéakeun kurangna kartu SD lami, USB 3 sareng palabuhan guludug, ogé konektor listrik sareng port anu magnet, tapi ogé anu touchbarna henteu ditampi pisan.

    Hal anu kuring mendakan rada ironis nyaéta kumaha anjeunna nyarios yén palabuhan kartu SD rada teu logis, tapi katingalina upami anjeunna mendakan logis yén fotografer ayeuna kedah nganggo adaptor USB-C pikeun ngahubungkeun pamaca kartu kana adaptor éta. Apple kaleungitan konsumén ku kaputusan bodo ieu.

    1.    Clockmaker TwoZero Point cenahna

      Nya, sababaraha hal logis, sapertos kanyataan 4 port USB-C. Salaku tambahan kana kaunggulan anu dipedar dina intina, anjeun kedah mikir yén industri badé ngalih ka ditu, sareng tina sudut pandang kuring éta mangrupikeun jalmi pikeun nyéépkeun artos ieu dina laptop, sareng éta dina 2-3 taun kaseueuran alat nganggo sambungan éta sareng anjeun leungit palabuhan.
      Kami bakal sono ka MagSafe, enya, tapi kuring pikir yén kabaru anu datang ka kami tina tiasa ngeusi batre dina konektor mana waé (atanapi sahenteuna upami kuring) ngamungkinkeun urang tiasa ngeusi batre tanpa kabel aya dina tempat résiko.

      Palabuhan kartu SD henteu logis, teu diragukeun. Sanaos sok janten tambahan anu saé pikeun komputer, éta sanés standar dina kaméra poto / pidéo, sabab éta terus bersaing sareng CompactFlash. Éta henteu logis pikeun teras nyandak sareng nempatkeun kartu mémori sabab pabrikan mangrupikeun jalma anu bodo sareng idiot, sareng henteu ngembangkeun metode pikeun mindahkeun file nirkabel pikeun kaméra, langkung-langkung henteu sanggup nempatkeun port USB 3.0 dina alat anjeun ( Ngadamel hiji-hijina cara pikeun nyandak poto / video beurat tina kaméra nyaéta ku nyabut kartu mémori)

      Kusabab lingkungan anu kuring ngalihkeun, sigana panarimaan pikeun Macbook Pro anu anyar lumayan saé.