Philips ngumumkeun bohlam Hue anyar sareng kasaluyuan sareng HomeKit Apple.

Hue Bridge 2.0 Philips

Philips dinten ayeuna ngumumkeun produk Apple HomeKit-cocog anu munggaran, debut sareng Hue Bridge 2.0, pérsi anu diperbarui tina Hue Bridge aslina. Kalayan Sasak Hue 2.0, garis anjeun lampu Philips Hue sanggup damel sareng platform otomasi bumi Apple, ngamungkinkeun sadaya bohlam Hue anu aya dikawasa ku paréntah sora Siri, sahingga masihan pangalaman integrasi unik antara bumi sareng alat Apple anjeun.

Paréntah sapertos "Hurungkeun lampu beureum" tiasa dianggo pikeun warna anu khusus, sedengkeun paréntah sapertos "Atur lampu dugi ka 30 persén" tiasa dianggo pikeun meredemkeun lampu. Pamandangan cahaya anu parantos sayogi dina aplikasi Philips Hue ayeuna tiasa diaktipkeun nganggo Siri. Kalayan integrasi HomeKit, sakabeh lampu lampu tiasa dimanipulasi ku paréntah tunggal. Sanaos kaseueuran aplikasi HomeKit ngadukung produk HomeKit anu sanés, aplikasi Hue Bridge 2.0 bakal tiasa dianggo béda. Éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun garis lampu Hue sareng ngonpigurasikeun adegan lampu khusus, tapi henteu tiasa ngagabungkeun produk HomeKit anu sanés. Adegan pencahayaan hue bakal sayogi di aplikasi HomeKit anu sanés, nanging upami dimungkinkeun pikeun ngolompokkeun lampu Hue sareng produk sanés, nganggo paréntah pikeun ngalakukeun hal-hal sapertos muka konci panto sareng ngahurungkeun lampu dina waktos anu sami.

Lampu hue Bridge light

"Cahaya mangrupikeun aspék anu paling tiasa diaksés tina bumi anu nyambung, sareng kusabab cahaya anu cocog sareng Internét mangrupikeun masa depan anu anyar, urang nyandak lampu anu nyambung kana tahap salajengna," saur Eric Rondolat, CEO Philips Lighting. "Ku ngahijikeun Philips Hue sareng Apple HomeKit, urang ngalegaan pangalaman cahaya saluareun anu parantos dimungkinkeun sateuacanna, sareng éta ogé nyayogikeun interoperabilitas sareng alat bumi sanés anu nyambung kana jaringan."

Hue Bridge 2.0 anyar sami sareng Hue Bridge anu aya, tapi pasagi sapertos Apple TV nganggo rohangan alit di bumi anjeun. Bareng sareng Hue Bridge 2.0 anu anyar, Philips ogé debutna sérét lampu anyar. Lampu bohlam Hue anu anyar langkung cerah dina 800 lumén tibatan 600 lumén. Sasak Hue asli moal diénggalan ku kompatibilitas HomeKit sabab éta henteu ngagaduhan perangkat keras anu diperyogikeun, tapi Philips ngarencanakeun pikeun terus ngadukung pembaruan parangkat lunak. Pamilik Hue Bridges asli kedah mésér Hue Bridge 2,0 pikeun ngaksés HomeKit, tapi bakal nampi diskon $ 20 ** pikeun produk. Hue Bridge 2.0 anyar dibanderol $ 60 **. Alat lampu lengkep sareng lampu bohlam anyar sareng Sasak Hue énggal dibanderol $ 200 **.

** Harga tiasa bénten-bénten gumantung kana nagara anu ngagaleuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.