PhoneExpander, aplikasi pikeun ngosongkeun rohangan dina iPhone (OS X)

TeleponExpander

Ngosongkeun rohangan dina iPhone Mangrupikeun salah sahiji masalah anu seueur ku seueur jalma, utamina upami urang gaduh modél 16 GB. Masing-masing gaduh trikna pikeun ngajaga sababaraha mémori gratis dina iPhone tapi ku panggunaan sadidinten, aplikasi ngumpulkeun cache sareng janten gendut sakedik-sakedik, dugi ka sababaraha janten hal anu pikasieuneun bahkan tiasa nguasaan sababaraha GB rohangan.

Ngaleungitkeun cache ieu sanés gampang, sabab éta Pangguna OS X tiasa ngaraosan aplikasi anyar anu disebat TeleponExpander yén sanaos masih dina béta, operasina saé sareng minuhan naon anu dijanjikeunna: cageur deui MB anu dikuasai ku hal-hal anu teu perlu dina alat ios kami.

TeleponExpander

Saatos masang PhoneExpander, aplikasi nawiskeun kami opat pilihan pikeun ngosongkeun rohangan dina iPhone atanapi iPad anjeun. Anu kahiji pakait sareng ngaleungitkeun file samentawis anu dianggo ku aplikasi. File samentawis ieu sering dianggo pikeun ngirangan waktos beban, ngirangan konsumsi data, jst; tapi, urang tiasa langkung resep gaduh mémori tambahan sateuacan ngaraosan manpaat cache.

TeleponExpander

Sakumaha biasa, nalika mupus eusi, tingali kana naon anu anjeun badé ngaleungitkeun sareng naon akibat na. Dina kasus kuring (anjeun tiasa ningali éta dina screenshot), upami kuring mupus cache Spotify maka kuring bakal kéngingkeun 3,29 GB ruang tambahan, tapi, kuring bakal béak daptar puter offline kuring. Upami kuring mupus salah sahiji ti WhatsApp, kuring bakal kaleungitan sadaya poto paguneman kuring sabab kuring henteu cadangan dina aplikasi Poto ios 8.

Ati-ati ku ieu supados urang ulah ngahapus hal-hal anu dipikaresep ku urang teras teu aya jalan deui.

TeleponExpander

Sésana pilihan PhoneExpander nuju kana arah anu sami. Salaku conto, urang tiasa mupus aplikasi anu henteu kami anggo. PhoneExpander bakal nyandak kami daptar sadaya anu kami parantos pasang dina alat ios kami sareng kami tiasa milah-milah ku naon anu diilikan, janten urang tiasa ngaluarkeun anu henteu dipikaresep ku kami.

Pilihan katilu ngamungkinkeun urang ngatur poto sareng video Kalayan umur anu tangtu, nyaéta, sateuacan mupus éta bakal ngadamel salinan cadangan file anu kaserang dina Mac kami.

Akhirna, bakal aya fitur kaopat anu teu acan aya sareng anu ngamungkinkeun urang ngosongkeun rohangan dina iPhone atanapi iPad mupus musik.

Sakumaha anu kuring parantos nyebatkeun, PhoneExpander pikeun OS X masih dina béta sareng ayeuna éta gratis pikeun diunduh. Nalika vérsi akhir na parantos siap, éta bakal dibayar.

download Telepon Expander


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vcnt Vic Pendeta cenahna

    Hal anu pangsaéna nyaéta tiasa ngaleungitkeun aplikasi asli sampah anu dibawa ku iPhone sareng henteu nyéépkeun seueur

  2.   Rudy ruano cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan aplikasina 😣

  3.   Bernardo maldonado cenahna

    Entong diunduh aplikasi na

  4.   Jose Luis Resendiz Chiu cenahna

    Teu ngaunduh aplikasi 😡

  5.   Davile pirang cenahna

    Abdi henteu mendakan aplikasi na

  6.   Nacho cenahna

    Éta mangrupikeun aplikasi pikeun Mac, sanés pikeun iPhone. Éta henteu aya di App Store.

    Salam!

  7.   Anak Buka Ssh cenahna

    Erick Rodrigo Barajas

  8.   Anayansi Rodriguez cenahna

    Entong diunduh aplikasi na

  9.   Dany noya cenahna

    Aplikasi na teu aya

  10.   mikaelogood1986 cenahna

    Éta sanés App éta kanggo mac Jilipollas sabab nyarios aya

  11.   Alfonso cenahna

    Looool «http://www.phoneexpander.com»

  12.   Léo Rom cenahna

    ?????? Dimana ??!!

  13.   Leonardo Javier Garrido cenahna

    Anjeun kedah ngaunduh dina iMac

  14.   MeCagoEnToo cenahna

    Nya kang. maka naha anjeun henteu ngarobih domain kana aktualmac.com?!

    1.    Nacho cenahna

      Mangrupikeun aplikasi pikeun ngatur iPhone. Nalika jailbreak ngan sayogi pikeun windows sababaraha minggu, naha urang kedah nyebarkeunana dina ActualidadWindows? Judul tulisan jelas yén warta ieu ngan ukur ditujukeun pikeun pangguna Mac.

  15.   Seuneu Aitor cenahna

    Icleaner ...

  16.   Alétsis cenahna

    Hai kumaha kabarna. Unduh aplikasi na kuring bersih ngan ukur 100 megabyte. Naha kuring kedah mésér éta pikeun ngabersihan sadaya rohangan?
    Salam.