Photoshop pikeun iPad bakal nambihan dukungan RAW

Photoshop

Nalika urang nyarioskeun fotografi, nganggo format RAW ngamungkinkeun poto disimpen kalayan kamungkinan ngarobih nilai-nilai anu dianggo pikeun néwak, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih aranjeunna supaya pas pisan sareng anu urang hoyong candak upami hasil awalna sanés anu dipikahoyong.

Photoshop dina PC sareng Mac mangrupikeun aplikasi anu paling sering dianggo dina dunya éditan poto sareng anu urang tiasa damel sareng file dina format RAW tanpa watesan. Nanging, versi iPad Photoshop henteu ngadukung format ieu, sahenteuna pikeun waktos anu singget.

Adobe parantos ngumumkeun Photoshop pikeun iPad bakal nambihan dina pembaruan kahareup Pangrojong file RAW, anu bakal ngamungkinkeun para pangguna damel sareng poto atah, sabab ditampilkeun dina layar alat anu nyandakna. Photoshop bakal nawiskeun dukungan tina format DNG ka Apple ProRAW.

Ti DNG ka Apple ProRAW, pangguna bakal tiasa ngimpor sareng muka file RAW tina kaméra, ngadamel panyaluyuan sapertos paparan sareng noise, ogé ngamangpaatkeun panyuntingan anu teu merusak sareng panyesuaian otomatis dina file atah, sadayana dina iPad.

File RAW kaméra tiasa gampang diluyukeun sareng aranjeunna diimpor salaku objék pinter ACR. Metoda ieu ngamungkinkeun pangguna muka file anu diédit na dina Photoshop pikeun Mac atanapi Windows sareng masih gaduh aksés kana file atah na anu disisipan sareng panyesuaian naon waé anu dilakukeun.

Dina pidéo ieu, jalma-jalma ti Adobe nunjukkeun kami kumaha fitur Adobe Camera RAW bakal jalan di Photoshop pikeun iPad.

Ngeunaan tanggal sékrési fungsi anyar ieu, dina waktos ayeuna henteu dipikaterang, janten hal anu sami diluncurkeun dina sababaraha minggu anu bakal datang taun payun. Pikeun tiasa nganggo Photoshop kanggo iPad, kedah mayar langganan bulanan, kumargi Adobe henteu nawiskeun kamungkinan tiasa kéngingkeun aplikasi ku mayar tunggal, hal anu pastina bakal ngadorong panggunaan aplikasi diantawis pangguna iPad .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.