PhotoTwins, pupus duplikat poto sareng ngosongkeun rohangan dina iPhone sareng iCloud anjeun

Salah sahiji topik anu paling sering dipilarian dina Google nyaéta kumaha cara ngosongkeun rohangan dina iPhone sareng / atanapi iCloud anjeun. Nah dinten ieu kami masihan anjeun solusi anu saderhana pisan ku aplikasi PhotoTwins anu bakal ngabantosan anjeun ngahapus duplikat poto.

Naon kaméra karesep anjeun? Anjeun pastina bakal ngajawab yén iPhone anjeun. Anjeun tiasa gaduh kaméra anu sanés di bumi, panginten kualitasna malah langkung luhur tibatan iPhone, tapi anu mana anu anjeun paling anggo? Kaméra anu pangsaéna nyaéta anu anjeun teras-terasan bawa, sareng kaseueuran urang henteu ka mana-mana nganggo SLR dina kantong kami. Sabaraha poto anjeun nyandak dina momen anu sami? Sadayana tiasa. Sareng sabaraha anjeun mupus saatosna? Pasti moal aya. Sadaya ieu ngajadikeun palaku utama anu iPhone urang béak di luar rohangan nyaéta reel fotografik urang, sareng upami iPhone urang teu gaduh rohangan ... iCloud ogé dieusian.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngosongkeun rohangan iCloud tina iPhone anjeun

Spasi iPhone dibanderol mahal, sareng iCloud ogé, janten nganggo éfisiénna penting pikeun saku urang. IPhone 64GB sareng 50GB ti iCloud tiasa cekap pikeun kaseueuran pangguna, tapi sanaos seueur anu tungtungna milih kapasitas anu langkung luhur (sareng mayar langkung) kusabab manajemén rohangan anu goréng. Ieu dimana aplikasi sapertos PhotoTwins janten penting, ngaleungitkeun poto-poto anu "tetep".

Operasi aplikasi ieu sanés langkung saderhana: scan perpustakaan fotografi anjeun (henteu masalah upami anjeun gaduh dina iCloud) milarian poto anu diduplikasi atanapi anu sami pisan. Grup grup klasik anu anjeun balikeun sapuluh kali dina posisi anu sami, atanapi poto murangkalih anjeun anu kedah anjeun ngémut tilu puluh kali kanggo tiasa ngajaga anu pantes ... Jenis poto ieu mangrupikeun gambar anu sacara otomatis dipendakan ku aplikasi ieu di perpustakaan anjeun, sareng anu tiasa anjeun gampang dihapus.

Sareng upami anjeun mikir yén ieu henteu seueur hartos, tingali gambarna: Kuring tiasa ngosongkeun 24,35GB dina akun iCloud abdi sareng scan perpustakaan. Aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngahapus otomatis, anu kuring ukur nyarankeun pikeun anu paling wani kusabab éta bakal tetep sareng anu mimiti gambar sacara standar. Pangpangna nyaéta anjeun marios gambar sareng milih gambar anu anjeun hoyong pupusNu bakal nyandak waktos tapi pasti patut. Aplikasi na ayeuna sayogi di App Store (link) ku 2,29 € sareng diluhureunana didamel di Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juli cenahna

    Sareng kumaha damelna dibandingkeun sareng Gemini atanapi Duplicate Photo Fixer, anu ogé gratis?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Gemini henteu gratis, éta ngagaduhan langganan € 5 sasasih, € 20 sataun atanapi ampir € 40 dina hiji mésér ...