Pidéo anu bocor dina jaringan nunjukkeun naon anu tiasa janten Apple Pencil 3

Salasa payun bakal aya keynote Apple anu énggal, anu mimiti taun ieu 2021. Salaku tambahan, presentasi diteraskeun dina modeu virtual kusabab pandemi SARS-CoV-2019. Nanging, urang teu kedah hariwang ti saprak April 2020, sadaya konci dina Big Apple parantos online sareng hasilna héran pisan. Dijero pidéo bocor dina jaringan ku pangguna anjeun tiasa ningali desain naon anu tiasa janten Apple Pencil 3 salajengna, desain anu tétéla silib antara generasi kahiji sareng kadua.

Naha urang bakal ningali presentasi Apple Pencil 3 dinten Salasa payun?

Pensil Apple parantos janten seueur aksésoris anu penting pikeun unggal dinten. Fitur anu ditawarkeunana salian ti aplikasi anu cocog sareng éta dina hiji cara atanapi cara anu sanés ngajantenkeun stilus aksésori anu idéal pikeun pangguna sadaya jinis. Naon deui, ergonomis aksésori sasarengan sareng iPads énggal sareng integrasi sareng alat nyalira ngajantenkeun ngangkutna henteu janten masalah.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sigana mah Apple Pencil 3 bakal sumping tanggal 20 April

Gosip nunjukkeun yén Salasa payun dina intina 'Spring dimuat' kami bakal ningali iPad anyar tanpa parobihan éksternal, AirTags anu diarepkeun, warna anyar pikeun kasus iPhone sareng kabocoran panganyarna nunjukkeun yén Urang bakal ngagaduhan Apple Pencil 3 anu ogé bakal dipasihkeun dina intina. Nyatana, sababaraha jam ka pengker video anu sababaraha detik diterbitkeun dimana anjeun tiasa ningali desain anu konon mangrupikeun generasi katilu stylus Apple.

Upami urang ningali sacara raket kana pidéo pondok urang tiasa ningalina kumaha éta balik deui ka finish herang anu urang tiasa tingali dina Apple Pencil generasi ka-1. Tapi salaku tambahan, ujung datar anu ditambih dina generasi kadua diintegrasikeun pikeun tiasa matuh sacara magnét di sisi iPad. Ku alatan éta, aksésori anyar éta bakal janten campuran antara dua generasi dileupaskeun dugi ka ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.