Pidéo catetan intisari presentasi tina MacBook Pro ayeuna sayogi di YouTube

macbook-pro

Kamari urang tiasa nampi keynote Apple terakhir taun ieu, intina anu henteu diprogram mimitina tapi yén Apple parantos dipaksa pikeun nyobaan ngeureunkeun turunna penjualan anu sadayana modél anu perusahaan ayeuna gaduh. pasar. Sareng éta Penjualan mac sangsara turunna penjualan parah dina kuartal terakhir, ayeuna pabrik PC utama ningali kumaha penjualan PC naék deui ka angka anu positip. Harga MacBook anyar parantos ngaluarkeun gelombang protés dina internét janten kabijakan naékkeun harga kisaran énggal ieu tiasa waé henteu ngalayanan Apple pikeun lirén penjualan.

Dina intina terakhir ieu urang tiasa ningal kumaha Tim Cook dibarengan ku Eddy Cue sareng Craig Federighi ngurus presentasi modél anyar. Deui Jony Ive ninggalkeun forum sareng bahkan henteu déign pikeun hadir dina intina, nalika anjeunna kapala desain modél anyar ieu. Anjeunna nembé masihan sora kana salah sahiji pidéo anu nunjukkeun fitur-fitur anyar tina MacBook Pro énggal. Upami anjeun hoyong ningali sadaya berita anu parantos ditepikeun dina intina ieu sareng anu aya hubunganana sareng MacBook Pro, anjeun tiasa mampir tautan ieu, dimana anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng aranjeunna.

Beda sareng dina kasempetan anu sanés, Apple parantos pasang jam-jam sanggeusna pidéo anu parantos ditingalikeun dina intina, video anu anjeun tiasa mendakan dina tulisan ieu. Pikeun sadaya pangguna anu sok ngeluh ngeunaan iklan anu ngaganggu anu biasana ditingalikeun dina jinis pidéo ieu, anjeun kedah terang éta teu saurang ogé anu gaduhna, ngan ukur naon anu tiasa kalebet YouTube di antarana.

Kadua nunjukkeun évolusi laptop Apple salami sajarah ti modél munggaran, modél anu pencét pasar 25 taun ka pengker. Sesa pidéo fokus kana anu énggal fitur tina MacBook Pr anyaro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.