Pidéo nunjukkeun kumaha urang tiasa nganggo kaméra dual numutkeun Apple

Ngagunakeun kaméra dobel numutkeun Apple

Tina rumor ngeunaan iPhone 7, sigana aya tilu anu menonjol: kamungkinan éta tahan cai, henteuna port headphone, sareng anu énggal. kaméra dobel. Kaméra anu nganggo dua lénsa tiasa ngamungkinkeun urang némbak gambar kalayan kualitas anu langkung luhur, tapi ogé tiasa ngagaduhan kamampuan anu sanés, sapertos kamampuan fokus saatos nyandak poto atanapi video. Apple nampilkeun patén dina Januari anu ngajelaskeun salah sahiji kagunaan anu tiasa dimiliki ku kaméra dual ieu.

La paten ngajelaskeun iPhone nganggo lénsa sapertos anu urang tiasa mendakan dina iPhone 6s sareng lénsa telephoto di sisina anu tiasa nangkep poto sareng pidéo kalayan zum ngalegaan. Logisna, parangkat lunak khusus ogé bakal dilebetkeun supados sadayana tiasa jalan. Ayeuna, Apple parantos ngalebetkeun perangkat lunak pikeun zum digital, tapi sistem énggal bakal nawiskeun gambar kalayan kirang noise.

Patén aplikasi kaméra dobel

Kaméra duaan bakal ngamungkinkeun kami ngarékam ku dua perbesar dina waktos anu sasarengan

Parangkat lunak anu dijelaskeun ku Apple dina patén na tiasa ngijinkeun kami pindah antara dua lensa tanpa kasusah. Salaku tambahan, éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngagedékeun gambar langkung seueur tibatan naon anu dipidamel ku parangkat lunak ku berkat kaméra anu kadua tanpa pangguna kedah ngalakukeun nanaon. MacRumors parantos ngunggah pidéo kana kanal YouTube na anu ngajelaskeun kumaha jalanna.

Pidéo ngajelaskeun asumsi di mana urang tiasa ngarékam kumaha pamaén baseball angkat ka bat, dina waktos éta kami ngarékam gerak alon kalayan zum sareng mulih deui kana pigura normal saatos balna dialungkeun. Urang ogé tiasa ningali kumaha adegan rékaman nalika ngadalikeun zum dina jandéla kadua. Jujur, naon anu kuring tingali dina pidéo henteu ngayakinkeun kuring, kacuali, sakumaha dina gerak lambat, éta ngamungkinkeun urang milih cara nyimpen atanapi ngabagi pidéo na. Ku cara kieu, urang tiasa ngalakukeun adegan pamuter baseball, tapi éta bakal katingali dina layar lengkep. Upami Apple nambihan transisi standar atanapi kamungkinan pikeun milih antara sababaraha, urang tiasa ningali dina layar lengkep kumaha anjeunna badé pencét kalayan kecepatan normal, transisi, adonan dina gerakan lambat sareng nutup-nutup (mudah-mudahan, urang ngan ukur nyekel adegan nganiaya bat ka bal) sareng bakal balik deui ka gambar aslina pikeun ningali kumaha pamuter ngamimitian karirna.

Sacara logika, sanaos henteu nyarios nanaon dina patén ieu, jelas yén ku kaméra duaan urang tiasa néwak gambar ku dua référénsi, anu niron paningal. Upami Apple henteu ngémutan kamungkinan sacara pribumi, sigana mah ngan ukur hitungan sababaraha dinten sateuacan aplikasi pihak katilu sumping anu ngamungkinkeun kami niron Pangaruh 3d. Tapi pikeun éta hal anu pangheulana kudu sumping nyaéta iPhone kalayan kaméra dobel, anu tiasa dina genep bulan. Naha urang bakal ningali éta dina bulan Séptember?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.