Pikeun pembaruan ieu kami masih bogoh ka anjeun, Telegram

Telegram-iphone

Naon mania gaduh Telegram sareng ngadamel bodo WhatsApp. Nafsirkeun ieu ku cara anu saé kumargi kuring, sapertos batur, nganggo WhatsApp unggal dinten sareng gunana pisan pikeun kuring unggal dinten pikeun komunikasi sareng bagian anu hadé tina kontak kuring. Tapi nyatana nyaéta hésé pikeun henteu micinta anu terakhir unggal dinten sareng Telegram langkung.

Éta dipikaterang ku kaseueuran urang yén Telegram parantos masihan perasaan ngagaduhan perhatian anu langkung ageung ka pangguna tibatan WhatsApp, hal anu utamina disababkeun ku apdet konstan Anjeun sareng perbaikan. Kiwari, sapertos seueur dinten anu sanés, kami nampi pembaruan pikeun aplikasi ieu anu ngenalkeun paningkatan anu katingali pisan dina panggunaan sadidinten éta.

Sigana pamutahiran leutik anu aranjeunna ngenalkeun ngawangun granit aplikasi anu saéstuna kuat ku granit sareng, sanaos kitu, éta masih kénéh dipeunteun. Dina pembaruan ieu kami mendakan tilu fitur anyar:

  • Daptar sési: Urang tiasa ningali dina alat mana waé Telegram anu kabuka ku akun kami sareng nutup sési ti aranjeunna tina iPhone.
  • Pratinjau tautan: ngan hébat. Ayeuna nalika urang nempelkeun tautan urang bakal ditingalikeun kasimpulan eusi. Upami anjeun teu acan nyobian, lumpat.
  • Verifikasi dua léngkah: kecap akses tambahan. Privasi pikeun kakuatan.

Unggal pangguna mangrupikeun dunya sareng panggunaan hiji aplikasi atanapi anu sanésna gumantung pisan kana lingkungan tapi, henteu paduli éta, kumaha saur anjeun ngeunaan arah anu dituju Telegram?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy cenahna

    Hiji-hijina hal anu gagal dina Telegram ... nyaéta anu kaluar SANGSA WhatsApp

  2.   Paulo cenahna

    Janten langkung saé tibatan WhatsApp anjeun kedah gaduh telepon. Upami henteu aya update waé.

    1.    platinum cenahna

      Pikeun panggero VOIP anjeun ngagaduhan endog alternatip (anu sanésna, seuseueurna dianggo langkung saé tibatan WPP). Hal Telegram mangrupikeun éra, sabab éta jauh langkung unggul tibatan WPP dina praktis sagalana. Sadaya sundel anu WPP parantos dilakukeun dina ios (sapertos henteu masihan kami alternatif pikeun WPP Wéb atanapi masihan kami pilihan privasi anu kirang, sanaos éta ios anu masihan kawéntar anu ayeuna dipiboga) ngagaduhan solusi ku cara ngarobah kana WPP. Masalahna nyaéta jalma-jalma, anu males teuing ngaunduh aplikasi anyar. Sareng ogé (sareng sanaos WPP hargana sakedik artos per taun), Telegram leres-leres gratis.

  3.   Malcolm cenahna

    Jigana naon anu dilakukeun Telegram hébat! Kuring ngahapus WhatsApp sareng anu leres nyaéta kuring bagja pisan!

    Kuring ayeuna ngadamel jinis iklan / titik Telegram pikeun unggah kana jaringan sosial sareng ngajantenkeun jalma muka panonna. Sakumaha aranjeunna nyarios, gambar hargana sarébu kecap.

  4.   Adal cenahna

    tapi Telegram teu gaduh telepon ... sabab whatsapp, getar, Line gaduh telepon ... janten sagala pamutahiran anu dilakukeun bakal aya gunana dugi aranjeunna ngalakukeun éta

  5.   BhEaN cenahna

    Naon anu dibaca !! Telegram moal langkung saé tibatan WhatsApp dugi ka aya telepon ??? Entong nyarios omong kosong ... WhatsApp parantos aya 6 taun, sareng teleponna nembé dilebetkeun bulan kamari, dina salah sahiji tina 5 atanapi 6 pembaruan anu diidinan aplikasi ieu ti saprak éta ....

    Telegram henteu kedah ngalakukeun naon-naon pikeun janten langkung saé tibatan WhatsApp, sabab éta parantos ti dinten mimiti kaluar. Whatsapps MEA di para pangguna na, éta henteu ngatasi bug (mangratus-ratus) anu badé kaluar, éta parantos 6 taun tanpa nawiskeun APA anu anyar, privasi diliwatan ku lapisan, dll, sareng sajabana ... sareng modis argumen dina bulan kamari nyaéta «éta anu pangsaéna sabab ngamungkinkeun nelepon» ??? Punten! Kuring henteu weruh naha anjeun nganggo éta salami mangtaun-taun, ngagaduhan seueur anu parantos ngantep mangtaun-taun.

    Pokokna ... sapertos biasa, anjeun teraskeun sareng WhatsApp upami anjeun resep sapertos kitu ... tapi pikeun sababaraha alesan NYATA, sanés pikeun alesan anu konyol sapertos éta ...

    Salam,

    PD: https://pornohardware.com/2014/11/18/telegram-aun-hay-esperanza-para-las-apps-de-mensajeria/

  6.   Rafa cenahna

    Kuring lucu ngeunaan pamilik iPhone. Samsung kaluar nyandak ideu ti Apple (anu dina gilirannana paling mangrupakeun pamutahiran ti perusahaan kaala) sareng aranjeunna ngalahirkeun nyarios yén lamun aranjeunna ngan terang kumaha nyalin sareng anu sanés. Telegram kaluar tanpa malu-malu nyalin WhatsApp sareng ningkatkeun deui engké, sareng Telegram anu pangsaéna ti anu pangsaéna, henteu nyalin. Panasaran. Kuring gaduh iPhone 6 tapi kuring nyingkahan nangtoskeun nilai antara perusahaan. Sacara umum, salami éta maksakeun urang ningkatkeun, langkung saé pikeun pangguna.

  7.   chives cenahna

    Ha éta sababna hayu urang nganggo garis 😀

  8.   Rafa cenahna

    ????