Film iTunes ngancik 10 sareng Apple ngarayakeunana ku nurunkeun harga janten $ 10 tina seueur pilem di Amérika Serikat

10-taun-itunes-pilem

Pilem iTunes mangrupikeun jasa Apple pikeun sadaya pangguna anu hoyong nyéwa atanapi mésér pilem ngalangkungan aplikasi iTunes pikeun tiasa nonton dina salah sahiji alat anu aya hubunganana sareng ID anu sami, naha éta Apple TV, iPhone, iPad ... Jasa ieu henteu sayogi sadunya, tapi aya beuki seueur nagara dimana Apple ngembangna. Jasa ieu mimiti pencét pasar Amérika 10 taun ka pengker dinten ayeuna, sareng pikeun ngarayakeun, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos nurunkeun harga seueur pilem na janten $ 10 di Amérika Serikat waé sareng ayeuna ngan ukur.

Henteu sadaya perusahaan produksi hoyong ngarayakeun ulang taun iTunes Pilem, sabab urang ngan ukur tiasa ngaunduh pilem ti Warner Bros, Universal, Paramount, Lionsgate sareng Sony Pictures. Kaseueuran pilem produser ieu sayogi dina $ 9,99. Sababaraha pilem anu sayogi pikeun harga éta nyaéta Pacific Rim, The Hunger Games, No Country for Old Men… Promosi ieu sacara geografis diwatesan ka Amérika Serikat, janten upami anjeun gaduh akun Amérika anjeun panginten tiasa ngamangpaatkeun ieu wawaran.

Steve Jobs nyalira anu ngumumkeun datangna iTunes Film dina intina anu dipegangna dina 2006, teu lami sateuacan peluncuran iPhone. Apple dimimitian ku katalog 75 pilem Disney. Ayeuna, sakumaha urang tiasa tingali dina halaman wéb Apple, iTunes Film ngagaduhan katalog langkung ti 85.000 pilem, katalog anu dimekarkeun perusahaan taun ka taun.

Pilem iTunes mangrupikeun taruhan anu paling penting pikeun perusahaan di Cina, nalika mimiti nawiskeun jasa na sareng ngajual terminal na ngalangkungan toko-toko na nyalira. Tapi sababaraha bulan ka pengker, departemen sénsor nagara wétan lengkep nutup jasa ieu babarengan sareng Toko iBooks, nyatakeun yén kontén anu sayogi henteu pantes pikeun wargana. Sanaos teras-terasan nganjang ka nagara ku Tim Cook, anjeunna gagal ngungkulan masalah ieu, sareng jasa pilem sareng buku Apple tetep teu ngahasilkeun pendapatan di Cina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mr_edd hernandez cenahna

    Kuring terang yén koméntar kuring teu aya hubunganana sareng éta, tapi kuring panasaran yén sadayana turun harga kecuali iPod touch, harga $ 400 pikeun 128 GB masih utuh, kuring heran naon anu bakal kajadian di sektor iPod ? Naha bakal aya renovasi anyar? Naha anjeunna bakal maot? Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi pikeun kuring iPod langkung saé tibatan ngadangukeun radio, kuring resep sapertos 5 rébu lagu anu kuring ngupingkeun dina modeu acak sepanjang waktos sareng kuring henteu kedah mayar langganan, janten kuring ogé tong nyandak rohangan dina telepon kuring ku musik, gratis pikeun langkung seueur poto. video sareng sajabana kuring hoyong pisan ningali renovasi hébat iPod touch