Pilem anyar Steve Jobs parantos ngasilkeun $ 2,2 jutaan

pilem steve jobs

Sanaos film énggal ngeunaan Steve Jobs teu acan resmi dirilis di sapanjang daérah Amérika, akhir minggu kamari ieu parantos diprogram deui di langkung ti 60 bioskop. Sabtu minggu kamari, pilem anyar anu ngagambarkeun tilu waktos konci dina kahirupan pendiri Apple, ngan ukur tiasa ditingali di sababaraha bioskop di Los Angeles sareng New York, waktos ayeuna Universal Studios mutuskeun pikeun ngalegaan jumlah kota sareng kamar dimana Fans Apple tiasa nampi pilem anyar ieu. Pilem ieu bakal resmi dirilis dina 23 Oktober di sakumna nagara, sareng éta bakal teras nalika urang bakal ningali naha pilem na leres-leres hasil atanapi henteu.

Dina sabtu minggu pembukaan, pilem pang anyarna anu dibéntangan ku Michal Fassbender, ngasilkeun sakitar $ 500.000 dina tilu dinten éta di bioskop di Los Angeles sareng New York. Nanging akhir minggu kamari ieu, koléksi parantos ngahontal 1,5 juta dolar dina tilu dinten éta parantos aya dina papan reklameu, ngumpulkeun $ 516.000 dina dinten Jumaah, 527.000 dinten Saptu sareng $ 437.000 kamari dinten Minggu, sareng koleksi rata-rata per playback sareng rohangan $ 25.000.

Dina waktos ayeuna sigana yén pilem ieu janten kasuksésan anu resounding, tapi éta ogé kedah diémutan éta pilem ieu ditujukeun pikeun niva pemirsa khusus saha pangguna produk Apple. Steve Jobs parantos salawasna ngagaduhan reputasi pikeun karakter anu kuat teuing sareng saha waé di sakurilingna. Saatos pupusna, sababaraha urang mangrupikeun jalma anu nyarios yén aranjeunna langkung resep naék tangga fasilitas Cupertino supados henteu kedah pendak sareng Jobs di lift sareng anjeunna naroskeun naon anu di damelna, kusabab sieun aya anu nyarios. anjeunna.

Dina pilem aranjeunna ningali rupa-rupa sampel karakter anu Padamelan umumna sareng khususna nalika ngadebat sareng Steve anu sanés, Wozniak, anu parantos nyatakeun yén pilem éta satia ngagambarkeun kapribadian Jobs, dimana Fassbender ngalakukeun padamelan anu saé, tapi anu leres-leres sadayana anu kagambar dina pilem éta henteu kajantenan sakumaha anu dicarioskeun. Ayeuna pilem terakhir ieu nampi ulasan anu langkung saé tibatan anu mimiti disebat Jobs, anu dimaénkeun ku Ashton Kutcher.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauricio Nicolás Vega cenahna

    Iraha dileupaskeun di Argéntina?