FileMaker ayeuna janten Claris

FileMaker

Nalika nyiptakeun aplikasi pikeun alat sélulér iOS, Apple nawiskeun kami pakakas anu béda gumantung kana jinis aplikasi anu urang badé janten. FileMaker mangrupikeun salah sahijina, tapi éta henteu dihaja atanapi dirarancang pikeun ngadamel jinis aplikasi atanapi gim naon waé.

FileMaker, mangrupikeun alat manajemén data anu kuat, milik Apple. Perusahaan parantos ngumumkeun yén ti ayeuna ayeuna moal disebut deui éta. Ngaran anyarna, anu anjeunna saleresna sanés, nyaéta Claris, naon anu disebut perusahaan nalika Apple mésér éta di 1986 salami dua taun ka hareup pikeun ngaganti nami janten FileMaker.

Ayeuna FileMaker gaduh langkung ti 50.000 palanggan sareng langkung ti sajuta pangguna akhir anu parantos ngantepkeun janten perusahaan anu nguntungkeun salami 20 taun ka pengker.

Ganti nami pas sareng akuisisi panganyarna anu dilakukeun ku perusahaan: Stamplay, layanan anu ngabantosan perusahaan sadaya ukuran ngahijikeun data tina jasa awan pihak katilu, sapertos Box, DocuSign, jst.

Peluncuran Claris Nyambung, jasa anu bakal nawiskeun palanggan antarbeungeut intuitif pikeun ngajadikeun otomatis alur kerja pikeun layanan basis awan, ngahémat waktos aranjeunna dina tugas ngembangkeun integrasi backend khusus.

Claris Connect bakal dipimpin ku mantan CEO Stamplay, anu nyatakeun:

Claris asalna tina akar Latin "clarus", anu hartosna jelas, caang sareng bersinar. Teu aya anu nyimpulkeun tujuan perusahaan langkung saé: nawiskeun solvers solusikeun solusi anu cocog pikeun bisnisna. Ku ngembangna jangkauan platform kami sareng ngajantenkeun serikat modéren, multifaced sareng kuat aplikasi khusus lokal sareng jasa pihak katilu, palanggan kami bakal tiasa ngalancarkeun prosés bisnisna ngalangkungan jasa berbasis awan anu aranjeunna anggo unggal dinten.

Claris sayogi salaku aplikasi sareng a mayar sakali waktos atanapi ngalangkungan langganan taunan (modalitas anu paling dipilih ku pangguna). Kanggo ayeuna, halaman wéb resmi FileMaker tetep disebat kitu. Parobihan nami bakal lumangsung sakedik-sakedik dina sababaraha bulan payun bari perusahaan teras-terasan ngalaksanakeun tugas promosi sareng inpormasi anu diperyogikeun supados pangguna anu milari éta henteu percanten yén éta parantos ngaleungit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   duberney sarmiento moreno cenahna

    Abdi émut nganggo Claris pilemaker 2.0 atanapi 2.1 Abdi émut pisan ikon éta mangrupikeun gedong ngawangun kabinet, kabinet filing kalayan salah sahiji laci na kabuka.
    Ti saprak éta kuring ngagunakeun produk ieu.
    Anggo Claris Filemaker 3.0, anu engké dina vérsi 4 henteu disebut deui Claris tapi Filemaker Pro.
    Kuring parantos nganggo produk ieu ti 2.1 dugi ka versi 18