Moviebox, aplikasi anu mirip sareng PopCorn Time tapi henteu kedah di jailbreak

Kotak pilem

Dinten anu sanés réréncangan kuring Nacho ngawartosan anjeun kumaha cara masang aplikasi anu ngamungkinkeun urang ningali pilem streaming ngalangkungan banjir anu medar dina Internét, Waktos PopCorn. Sakumaha ceuk réncang kuring, jasa éta ditarik ku pangembang awal kusabab seueur keluhan, Tapi pamekar anu sanésna tanggel waler pikeun nuturkeun proyék sareng nyiptakeun aplikasi pikeun iDevices, anu tiasa urang unduh ti Cydia. Tapi tangtosna, pikeun masang aplikasi éta anjeun kedahna parantos jailbreak dilakukeun dina alat anjeun, Moviebox mangrupikeun aplikasi kalayan tujuan anu sami sareng fungsi anu ampir sami anu urang tiasa pasang tanpa kedah jailbreak, tapi awas, urang kedah nuturkeun sababaraha léngkah:

Moviebox, aplikasi anu ngagantikeun PopCorn Time upami anjeun henteu ngagaduhan jailbreak dina alat anjeun

Moviebox mangrupikeun aplikasi anu sigana lahir ti pangembang Cina anu ngamungkinkeun urang nonton streaming eusi audiovisual dina alat kami ngalangkungan tina arus anu medar dina jaringan. Sanaos ngan ukur kakurangan Moviebox nyaéta seueur séri sareng pilem anu sayogi, aya dina Inggris sanaos kami ngarepkeun ieu mangrupikeun bulan kahiji, dugi ka Spanyol ngamimitian mendakan metode aplikasi ieu anu tiasa kami unduh tanpa jailbreak, tapi nuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka Setélan teras pencét dina "Umum"
  2. Teras pilih: «Tanggal sareng waktos» sareng mareuman tombol na: «Otomatis»Sareng robih tanggal ka 16 Séptémber taun ieu, dina waktos anjeun nalika ngaunduh.
  3. Kaluar Setélan sareng lebet Safari ku mencét link ieu
  4. Pencét kana tombol na hejo, sareng nampi unduhan
  5. Nalika anjeun ningali ikon seukeut dina papan lincah anjeun, Balik deui ka Setélan sareng aktipkeun tombol: «Otomatis» setélan tanggal sareng waktos, pikeun mulang ka dinten sareng waktos resmi

Penanganan Moviebox mirip sareng PopCorn Time, hiji-hijina hal anu robih nyaéta cara urang ngaunduh file.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Henry cenahna

    Data anu saé, sanaos Moviebox parantos lami ayana sareng panyipta na henteu ngalakukeun nanaon pikeun nambihan subs atanapi eusi.

  2.   maén anjeun cenahna

    Kuring parantos nyobian kana ipad retina sareng iOs 8 sareng éta henteu acan hasil.

  3.   Talion cenahna

    Kuring parantos diuji dina iPad Air sareng ios 8 sareng éta tiasa dianggo kalayan saé.

  4.   dar cenahna

    iPad Air iOS 8, moal kabuka

  5.   ulik cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring bari. Saatos éta, anjeunna henteu deui muka aplikasi. Salam!

    1.    karén roa cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, tapi anjeun ngan ukur kedah mindahkeun tanggal ka 16 Séptémber sareng aplikasi bakal dibuka deui ... upami anjeun henteu masang ios 8.1

  6.   Daniel Lopez cenahna

    Éta naros ka kuring pikeun kecap akses nalika nyobian masangna, naon éta?

  7.   cantabriatxusa Isa cenahna

    1234, tapi henteu tiasa dianggo deui