Pitunjuk Kado pikeun Pangguna Apple

Natal mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun kéngingkeun sadaya asesoris anu parantos anjeun pikahoyong salami lami tapi anjeun henteu wani mésér. Nulis surat ka Three Wise Men atanapi Santa Claus tiasa seueur mangfaat dina waktos taun ieu pikeun ngalegaan koleksi tali anjeun pikeun Apple Watch, basis muatan pikeun iPhone sareng iPad anjeun atanapi kasus khusus pikeun iPhone anjeun. Ieu sababaraha ideu anu tiasa idéal pikeun masihan ka réréncangan atanapi kulawarga, atanapi bahkan pikeun anjeun nyalira, sareng aya ogé sadayana harga.

Kasus pikeun iPhone anjeun

Perlindungan, desain, ketebalan minimum, pikeun nyandak kartu kiridit ... pilihan anu aya kanggo mésér kasus pikeun iPhone urang teu kaétung. Paporit urang ieu di handap.

Spigen sok sinonim sareng kualitas ku harga anu langkung ti ditarima. Éta ngagaduhan panutup tina sagala rupa, sababaraha anu protéksi ngabélaan bom-asli, sareng anu sanésna langkung henteu jelas tapi tanpa ngorbankeun résistansi anu hadé pikeun serangan éksternal. Kasus karesep kuring nyaéta persis modél «Liquid Crystal». lengkep transparan, fleksibel sareng panangtayungan total, bahkan tina sisina. Éta ngamungkinkeun anjeun pamer rarancang sareng warna iPhone anjeun bari henteu nyayogikeun panyalindungan tina goresan sareng tetes, sareng éta harga anu raos pisan, ngan € 6,99 dina Amazon. Éta sayogi pikeun sababaraha jinis modél iPhone sareng dina sababaraha rupa bérés.

RhinoShield mangrupikeun mérek sanés anu ngajamin perlindungan maksimum pikeun iPhone anjeun, sareng cÉta ngagaduhan sababaraha bumper anu henteu nganggo rusak teuing desain smartphone anjeun masihan panyalindungan maksimal tina ragrag, sapertos urang nunjukkeun ieu artikel. Ieu mangrupikeun palindung anu ngan ukur nutupan profil alat, lengkep ngalaan payuneun sareng tukangna, ngamungkinkeun anjeun ngaraosan warna alat. Ogé nalika aranjeunna menonjol moal aya masalah pikeun nempatkeun éta dina permukaan naon waé tanpa ngagores Jet Hideung anjeun. Sayogi dina sababaraha modél sareng warna dina Amazon ngan ukur € 24,99.

Ngecas basa

Ngecas dasar HiRise 2 ku Dua belas Kidul ngajaga kagunaan modél aslina tapi ningkatkeun bahanna, kalayan bérésna langkung melengkung anu langkung mirip sareng modél iPhone ayeuna, sareng éta ogé ngamungkinkeun éta dianggo sareng sadaya modél iPad dugi ka 9,7 inci sareng Siri Remote anjeun. Sayogi dina Amazon pikeun € 47,44. Kami ngalakukeun ulasan di Artikel ieu.

TimePorter mangrupikeun dok ngecas atipikal pikeun Apple Watch, ti saprak Henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngeusian deui batréna tapi anjeun ogé tiasa nyandak carjer, ngecas kabel sareng sababaraha tali di jero. Cocog sareng perjalanan, éta kado anu sampurna pikeun anu gaduh jam tangan Apple. Sayogi dina Amazon pikeun € 54,99 hideung bodas. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, ulasan kami di Artikel ieu.

Anjeun ngan hoyong basa ngecas pikeun Apple Watch anjeun, anu murah sareng mana ogé cocog sareng modeu malam? Maka kado anu sampurna anjeun nyaéta basa Spigen ieu, anu ngaluarkeun sadaya asesorisna. Praktis, saderhana sareng murah, anjeun parantos sayogi di Amazon pikeun € 15,99.

Pikeun aranjeunna anu ngagaduhan sababaraha alat di bumi sareng henteu terang dimana nempatkeunana pikeun ngeusi batre sapeuting, Avantree nawiskeun kami solusi anu sampurna. Basis pengisian anu cocog sareng alat naon waé, kumargi anjeun nempatkeun kabelna, sareng éta salian ti tiasa ngeusi nepi ka opat sakaligus ngabantosan anjeun ngatur sadayana supados dina hiji tempat anjeun ngagaduhan sadayana tempat anu saéna. Harga na ogé saé pisan, ngan € 34,99 dina Amazon.

Straps pikeun Apple Watch

Tali pikeun Apple Watch mangrupikeun wakil murni, sareng sanaos Apple ngagaduhan sababaraha modél hargana saé pisan. Aya seueur mérek anu ngajual salinan tali aslina, tapi MoKo mangrupikeun salah sahiji anu nawiskeun kapercayaan anu pangageungna kalayan produk anu, sanaos moal ngahontal tingkat kualitas anu sami sareng anu aslina, minuhan tingkat rata-rata sareng ogé kalayan harga anu langkung handap. Ieu kasus tali Milanese anu sayogi dina sababaraha warna sareng pikeun dua ukuran Apple Watch, sayogi di Amazon ngan ukur € 15,99.

Upami anjeun langkung resep tali olahraga maka anjeun henteu kedah jauh teuing, sabab mérek anu sami MoKo nawiskeun anjeun rupa-rupa tali silikon dina sadaya warna anu anjeun tiasa bayangkeun, bahkan sababaraha dicap, sareng kanggo dua ukuran jam tangan. Entong nyerah ngarobih tali unggal dinten ngan ukur € 9,99 in Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.